Softronic levererar testbrowserlab till Skatteverket.

IR Nyheter | 11 jun 2014

Softronic har fått uppdrag av Skatteverket att bygga och underhålla ett browserlab för test av webb-baserade och mobila Skatteverkstjänster.

Skatteverket har ca 30 st. e-tjänster för privat personer och företag som behövs verifieras mot web, smarttelefon och surfplatta. Det är viktigt för Skatteverket att säkerställa att dessa e-tjänster fungerar för Sveriges medborgare.

Softronic är ett av Sveriges ledande IT-konsultföretag. Softronic utvecklar test och testautomatiseringslösningar för bland annat banker och telekomoperatörer. Test av web och mobilbaserade tjänster är en viktig del av Softronics arbete då kunderna efterfrågar mer kvalificerade testtjänster.

”Softronic kombinerar stor branscherfarenhet med spetskompetens inom test och testautomatisering. Vi är stolta över uppdraget och ser fram emot ett framgångsrikt och utvecklande partnerskap” säger vice VD Stefan Wargh.

För mer information kontakta:
Stefan Wargh, vice VD, Softronic AB (Publ)
stefan.wargh@softronic.se
Tel. 08-51 90 90 00

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland. Hemsida: www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)