Softronic levererar verksamhetssystem till Jusek

IR Nyheter | 11 okt 2013

Jusek är det ledande akademikerförbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare och samhällsvetare. Jusek stärker medlemmarnas konkurrenskraft genom hela karriären. Jusek utvecklar kontinuerligt verksamheten för att stärka medlemmarnas ställning på arbetsmarknaden.

Softronic är ett av Sveriges ledande IT-konsultföretag med nästan 30 års branscherfarenhet av medlems- och fackförbundsrörelsen.

Jusek och liknande organisationer behöver attrahera nya medlemmar samt utveckla sin medlemsservice och kommunikation, bland annat genom att interagera digitalt och via sociala medier. Kostnaderna måste hållas låga genom att rationalisera och automatisera processer i verksamheten. Softronic har tagit fasta på detta och utvecklar marknadens bästa medlemslösning tillsammans med Jusek. Nästa generation verksamhetssystem baseras på Microsoft Dynamics CRM och NAV, som kombinerar kommunikation, medlemsservice och ekonomi i ett heltäckande system.

”Softronic kombinerar stark branscherfarenhet med ett stort kunnande inom CRM och NAV. Vi är stolta över uppdraget och ser fram emot ett framgångsrikt och utvecklande partnerskap” säger vice VD Stefan Wargh.

”Det nya systemet hjälper vår organisation att effektiviseras i den takt som behövs. Vår organisation och verksamhet är i tillväxt och därför måste våra verktyg stödja ständig utveckling”, säger Magnus Hedberg, VD för Jusek.

För mer information kontakta:
Stefan Wargh, vice VD, Softronic AB (Publ)
stefan.wargh@softronic.se
Tel. 08-51 90 90 00

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland. Hemsida: www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)