Softronic nominerat till Svenska Designpriset med två bidrag

IR Nyheter | 16 sep 2015

Softronic har som enda traditionella IT-konsultföretag blivit nominerade till Svenska Designpriset i kategorin Identitet – Digital.

”Softronic har de senaste åren satsat på att bli ledande inom design och användbarhet som ett led i att vara en kvalificerad totalleverantör inom Digitala lösningar inom såväl offentlig som privat verksamhet.  För kunderna är det viktigt att känna att man inte behöver vända sig till separata leverantörer av design och själva IT-systemen eftersom det idag är av yttersta vikt för användarupplevelsen och den praktiska användbarheten i applikationen att hela lösningen hänger ihop på ett säkert och skalbart sätt. Detta är beviset på att vi nu lyckats komma upp i den nivå på design som de renodlade digitala byråerna haft.

Vi hoppas nu att fler företag förstår fördelen att få helheten levererad från ett företag som behärskar hela kedjan av kvalificerad kompetens inom digitala lösningar”, säger Anders Eriksson, VD på Softronic. 

För mer information kontakta:
Anders Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se
Tel: +46 8 5190 9000

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark, Norge och Estland. Hemsida: www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)