Softronic tecknar avtal med Ledarna – Sveriges Chefsorganisation

IR Nyheter | 12 dec 2017

Fackförbundet Ledarna – Sveriges Chefsorganisation och Softronic tecknade idag avtal om leverans av medlemssystemet MRM. Avtalet avser införandeprojekt samt löpande leverans av MRM som tjänst (SaaS) under två år med option på förlängning. Ledarna – Sveriges Chefsorganisation – som är en helt ny kund för Softronic – har fler än 90 000 medlemmar.

Sedan tidigare har Softronic ett 30-tal medlemsorganisationer som kunder med fler än 3 miljoner medlemmar.

Standardsystemet MRM är komplett verksamhetssystem för medlemsorganisationer. MRM är byggd på Microsoft Dynamics plattformen (CRM och NAV). MRM används för att förbättra medlemskommunikationen, automatisera centrala verksamhetsprocesser samt erbjuda effektivt stöd för verksamhetsprocesser som adderar värde till medlemskapet.

Om Ledarna – Sveriges Chefsorganisation
Ledarna – Sveriges Chefsorganisation med fler än 90 000 medlemmar – chefer i alla branscher och på alla nivåer. Hos oss får medlemmarna utveckling, råd och stöd i uppdraget som chef och kring den egna anställningen. Alltid med utgångspunkt i chefens individuella behov.
www.ledarna.se

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från e-tjänster och rådgivning till nyutveckling, förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har ca 450 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog.  www.softronic.se

För mer information kontakta:
Anders Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se
tel: +46 8 5190 9000

Pressmeddelande (PDF)