Softronic tecknar avtal med Sida kring effektiv ärendehantering

IR Nyheter | 20 jun 2023

Sida och Softronic har tecknat ett avtal om effektiv ärendehantering som innebär att uppnå säkra, spårbara och effektiva arbetsflöden med minskat personberoende för olika typer av ärenden inom Sida med hjälp av ett effektivt och robust systemstöd.

          Vi är oerhört glada över samarbetet med Sida. Vi ser fram emot att leverera en effektiv ärendehantering vilket kommer spara tid och underlätta samarbete internt för kunden, säger Softronics VD, Charlotte Eriksson.

Softronics gedigna erfarenhet av Jira och produkter inom Atlassians produktportfölj kommer avspeglas i en stabil, säker och effektiv lösning för Sida.

Charlotte avslutar:

          Softronics ambition att skapa verklig samhällsnytta och bidra med GoodTech handlar precis om detta, att kunna leverera ledande teknik som underlättar för Sida att uppnå sin vision: varje människas rätt och möjlighet att leva ett värdigt liv.

Avtalet är på 4 år + 2 år option med start i mitten av augusti.

 

KONTAKTPERSON

Charlotte Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 – 454 55 43

Om Sida
Sida – Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete – är Sveriges biståndsmyndighet. Vi arbetar för att minska fattigdomen i världen, på uppdrag av Sveriges riksdag och regering. Verksamheten finansieras av svenska skattepengar.
Målet med Sidas arbete är att bidra till bättre levnadsvillkor för människor som lever i fattigdom och förtryck. Vår vision är varje människas rätt och möjlighet att leva ett värdigt liv. Sida arbetar i partnerskap med andra aktörer. Vår roll är att förmedla finansiella resurser och utveckla kunskap och kompetens, medan samarbetsparten driver och genomför projekten. www.sida.se             

Om Softronic
GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället.
Softronic hjälper företag och organisationer att utveckla sin verksamhet och skapa verklig samhällsnytta genom innovativa digitala lösningar. Vi hjälper våra kunder i sin digitala förflyttning, genom allt från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Softronic grundades 1984 och är idag börsnoterat på Stockholmsbörsen och Nasdaq OMX. Vårt team består av våra drygt 400 drivna, nyfikna och kunniga medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Karlstad och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)