Softronic tecknar strategiskt IT-partneravtal med Proffice Group

IR Nyheter | 24 okt 2014

”Proffice har valt Softronic AB som en av sina strategiska IT-partners. Softronic har i nära partnerskap med Proffice sedan 2013 arbetat med koncept för en effektiv utveckling och förvaltning av Proffices ERP-system och har under vägen visat stort kunnande och engagemang. Det är viktigt för oss som bolag att inte bara bli mer effektiva kring befintlig teknisk miljö utan även anpassa oss snabbare till tjänsteutvecklingen på vår dynamiska marknad och där tror vi att Softronic kan bidra”, säger Mikael Estenthal, CIO för Proffice Group.

”Proffice är en professionell och ambitiös organisation med en tydlig strategi för hur den tekniska utvecklingen ska stödja tjänsteutveckling. Det är stimulerande för oss att få arbeta med en marknadsledande aktör med strategi och ambition för hur och vad man vill utveckla som stöd i sin affär. Vi är stolta att vara en del av denna satsning”, säger Anders Eriksson VD, Softronic AB.

För mer information kontakta:
Anders Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se
tel: +46 8 5190 9000

För mer information om våra erbjudanden inom Continuous Delivery och automatiserad drift för applikationsförvaltning och utveckling kontakta:
Claes Brikell, Försäljningschef, Softronic AB
claes.brikell@softronic.se
Tel: +46 8 51 90 90 00

Om Proffice Group
Proffice Group är en av nordens största specialister inom personaluthyrning, rekrytering och omställning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Proffice Group består av Proffice, Dfind och Antenn och har cirka 10 000 medarbetare. Profficeaktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. För mer information www.Proffice.com

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark, Norge och Estland. Hemsida: www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)