Webbprojekt – vi utvecklar, designar och levererar din webbplats

Webb

Uppfyller inte din befintliga webbplats de krav som ställs från besökarna? Tappar du i konverteringen? Vill du byta plattform eller helt enkelt bara bygga nytt? En webbplats är ansiktet utåt och är en viktig del i att bygga ett företags varumärke. Vi på Softronic har gedigen erfarenhet av att bygga webbplatser i både Episerver och Wordpress. Tillsammans med er tar vi oss igenom hela webbprojektet mot slutmålet, er nya webbplats!

Webbprojekt – vi utvecklar, designar och levererar din webbplats

Uppfyller inte din befintliga webbplats de krav som ställs från besökarna? Tappar du i konverteringen? Vill du byta plattform eller helt enkelt bara bygga nytt? En webbplats är ansiktet utåt och är en viktig del i att bygga ett företags varumärke. Vi på Softronic har gedigen erfarenhet av att bygga webbplatser i både Episerver (snart Optimizely) och WordPress. Tillsammans med er tar vi oss igenom hela webbprojektet mot slutmålet, er nya webbplats!

Ett webbprojekt startar alltid i strategiarbetet. För att kunna skräddarsy en kundunik lösning behöver vi svar på ett antal frågor. Allt från kundens verksamhet och erbjudande, till målgrupp och konkurrenter. Kunskap baserat på erfarenhet i kombination med nyskapande idéer lägger grunden för den digitala lösningen.

En viktig del i att bygga en ny webbplats är projektledningen. ​Ett webbprojekt behöver en väl genomarbetad projektplan som inkluderar tid- och resursplan, budget och beskrivning av andra viktiga förutsättningar för projektet. ​​

​​Projektorganisationen består ofta av projektledare, teknisk projektledare, ​UX-designers, utvecklare, testare samt produktägare. Du som kund behöver​ också sätta upp ett projektteam. Vi stöttar i vilka kompetenser som behövs. ​

​Under projektets gång hålls både interna och externa styrgruppsmöten. Avstämningsmöten hålls inom teamet varje dag för att skapa ett tätt och effektivt samarbete. Avstämningsmöte med kunden genomförs vanligtvis en gång i veckan under projektets gång. Rapporter skrivs efter samtliga möten och skickas till intressenterna.

Kunder

Vi har flera kunder bland annat Information om Sverige, Fullmaktskollen, VVS Info med flera.

Kontakt

Vill du veta mer och kanske få en offert. Hör av dig till Monica Lindén, monica.linden@softronic.se

Monica Lindén
Monica Lindén