GoodTech - Teknik som gör gott i samhället

Digitalisering 


För oss handlar digitalisering inte bara om att addera digitala verktyg till verksamheten – det handlar om att i grunden förändra det man gör, och göra det bättre på digital väg. Vårt nya normaltillstånd efter Corona ställer dessutom stora krav på företag och organisationer när det gäller möjligheter till distansarbete, men även när det gäller effektivitet.

Ett exempel på hur det fungerar: 

För Sveriges A-kassor har Corona-pandemin haft en chockartad effekt, när antalet medlemmar och ansökande i princip dubblades över en natt. Denna anstormning hade aldrig varit möjlig att bemöta utan den sammanlagda kraften i en genomgripande digitalisering. Utan Chatbotar, automatiseringar, molnanslutningar som gjort det möjligt för handläggare att jobba hemifrån och mycket annat, hade många svenskar fått vänta i månader på sina utbetalningar. Den digitala transformation av bland annat IF Metalls akassa, som Softronic i hög grad var inblandad i, har varit helt avgörande under det senaste halvåret.

Läs mer:

Workshop Nulägesanalys

(VÄRDE 20 000 sek)
Vill du få insikt i vilka Microsofttjänster inom M365 och O365 som faktiskt används i din organisation, hur mycket och hur säkra de är? Och vilka möjligheter som finns? På denna workshop får du rekommendationer och insikter.

Vi sammanställer även en rapport efter mötet som kan användas både direkt operativt och för vidare strategiskt arbete.
Intresserad av att veta mer, fyll i formuläret så kontaktar vi dig:

Till Formulär

 

Vill du jobba med GoodTech?

Fredrik Berglund

 

Workshop - Nulägesanalys

Jag vill veta mer och är intresserad av att boka in en nulägesanalys kring vilka Microsofttjänster inom M365 och O365 som faktiskt används.