Cajsa Winnberg – ny medarbetare till Softronics CRM-team

Karriär | Publiceringsdatum: 18 dec 2020

Softronic hälsar Cajsa Winnberg välkommen som presales och applikationskonsult. Hon kommer att ingå i Softronics CRM-team som arbetar med Microsoft Dynamics 365 CRM.

Cajsa Winnberg

Kan du berätta lite om din roll på Softronic?

Jag kommer att stötta i försäljningen av projekt och även att få jobba mer aktivt i projekten. Väldigt kul att komma in på en ganska bred roll och jag känner redan efter 2 veckor in att jag kommer att utvecklas väldigt mycket här på Softronic.

Vad är roligast med att börja jobba på Softronic?

Jag har hört mycket bra om Softronic som arbetsgivare och trots att jag börjar i dessa tider så känner jag ändå att jag fått komma igång snabbt. Känner ett väldigt stort förtroende från Softronics sida för mig och har redan ”kastats” in i projekt parallellt med min upplärning. Att jag byter plattform till Dynamics 365 är också väldigt roligt och en av anledningarna till att jag sökte mig till Softronic.

På vilket sätt ser du att din erfarenhet kring CRM kan bidra här?

Jag har erfarenhet från en annan CRM plattform än vi jobbar med på Softronic som jag tar med mig, då som affärsutvecklare och användare. Jag har jobbat med att förstå företags processer, utmaningar och behov för att sedan kunna applicera dem mot CRM. Det är en ny plattform för mig nu, men processerna och lösningarna är väldigt lika. Olika gränssnitt såklart som jag måste vänja mig vid!

Om du ska ge ett tips till de som vill investera i ett nytt CRM? Vad skulle det vara?

CRM är ju väldigt brett, alla behöver inte alla delar det beror på behoven i företaget. Men skulle vilja säga tänk större, ta hänsyn till hela plattformen och de andra system ni använder. Sen skulle jag även lägga till rutiner, har man inte tidigare arbetat med CRM så är det viktigt att få in rutiner där allt loggas. Ett CRM blir inte bättre än den data som man lägger in i systemet.

Vad brukar du göra på fritiden?

Vi har en ettåring hemma, så familjen får så mycket av min tid som möjligt. När jag lägger tid för mig själv är det filmer/serier, träning och pyssel som jag sysslar med. Jag tycker det är kul att ha saker hemma som man själv har gjort, inte bara valt i en affär.

Relaterade länkar:

Cajsa Winnberg