Foodware i ny skepnad – skräddarsydd affärssystemslösning för livsmedelsbranschen

Nyheter | Publiceringsdatum: 8 jul 2021

Foodware 365 byter nu namn till Aptean Food & Beverage ERP och ingår som en del av Apteans stora portfölj av IT-lösningar för tillverkningsindustrin, med livsmedelsbranschen som en av de prioriterade målgrupperna. Softronic har förnyat partneravtalet med Aptean och vi är stolta över att kunna fortsätta tillhandahålla tjänster till befintliga Foodware-kunder och samtidigt ha fått äran att vara återförsäljare av Aptean Food & Beverage ERP för den svenska marknaden.

Överblick på laptop och ipad

Affärssystemet Food & Beverage ERP är baserat på Microsoft Dynamics 365-plattform och det självklara valet för medelstora företag som producerar, bearbetar eller handlar med livsmedel. Den unika funktionaliteten passar även väl till andra verksamheter med produktion eller handel med varor där det finns höga krav på spårbarhet och kontroll genom flödet.

Genom att implementera Food & Beverage ERP skapas möjligheter till att arbeta med spårbarhet, automatisering, regelefterlevnad, rapportering och användarna ges tillgång till verksamhetskritiska data i realtid. Affärssystemslösningen ger en mycket god kontroll över allt från leveranskedja och produktionsstatus till partnerrelationer och ekonomiska siffror.

För att förstå behoven hos de som producerar eller handlar med mat och dryck krävs stor branschkunskap och erfarenhet från flera olika verksamheter. Softronic och Aptean har byggt upp denna kompetens över tid och valt att satsa på produkter som tillgodoser behoven som är unika just för livsmedel. Med Aptean Food & Beverage ERP får ni ett skräddarsytt stöd som är anpassat för er verksamhet från en leverantör som känner branschen.

Läs mer om vad Softronic erbjuder här!

Kontakt