Lär känna Ulf Hansson – projektledare

Nyheter | Publiceringsdatum: 15 apr 2020

Lär känna Ulf Hansson – projektledare

Ulf Hansson har jobbat på Softronic i snart tre år. Han är projektledare, Scrum Master och jobbar även med en del av Softronics AI-leveranser. Han har precis avslutat ett projekt åt en kund inom Finansbranschen där han haft rollen som Teknisk projektledare.

Kan du berätta lite kort om ditt senaste uppdrag?

Jag var teknisk projektledare för ett projekt som innefattade ett CRM-införande och jag såg även till att koordinera integrationerna. Sedan blev jag tillfrågad om rollen som huvudprojektledare för projektet i början på 2019 och jag tog mig an rollen.

Vad var mest lyckat med projektet?

Vi lyckades med målet att produktionssätta 14 integrationer under samma vecka. Det var ett komplicerat projekt och projektet blev som ett ”Hjärtbyte” där vi bytte ut ett föråldrat system till en CRM-lösning som nu är ett vitalt system för kunden.

På vilket sätt har Softronic bidragit till kundens resultat?

Genom att vi haft expertkompetenser om standardprodukten samt genom vårt sätt att leda, utveckla och testa i projektet. Våra CRM applikations- och verksamhetskonsulter har mycket snabbt lyckats sätta sig in i kundens komplexa verksamhetsprocesser och på ett effektivt sätt mappa hur standardfunktionerna i Dynamics 365 bäst stödjer dem. Trots utmaningar har vi vägrat ge upp, vågat ifrågasätta och vi har hela tiden haft en bra teamkänsla.

Något mer du vill tillägga?

Ja, det är härligt att jobba med så många olika kompetenser från Softronic och från olika affärsområden.

 

Är du också intresserad av att veta mer om hur det är att jobba på Softronic, kolla in vår Karriär-sida.