Utför ditt arbete säkert – varifrån som helst

Blogg | Publiceringsdatum: 9 feb 2021

En vanlig morgon. Du sitter på din nya arbetsplats och allt flyter på utan onödigt strul. Kollegorna är mer flexibla och tillgängliga än någonsin i och med alla nya tekniska verktyg och molnet fungerar fantastiskt. Det är plötsligt du själv som bestämmer över din tid, och får därmed mer tid över till annat. Strular din dator får du en ny postad till dig inom ett par dagar. Din nya arbetsplats är ditt kök, eller kanske ditt vardagsrum?

utför ditt arbete vart som helst

Softronic är IT-företaget som dagligen jobbar med och utvecklar framtidens flexibla arbetsplats, där arbetet kan utföras varifrån som helst.

– Det enda som behövs för att vara tillgänglig och närvarande är en dator, och från den har du tillgång till Teams-möten, molnlagring, servicedesk och andra nödvändigheter, säger Henrik Lillhage, konsultchef för Microsoft365-teamet på Softronic.

Prenumerationstjänster

Med sina många tjänster vill Softronic skapa en förutsägbarhet och en trygghet hos kunden. Till en fast månadskostnad prenumererar man på en mobil arbetsplats, helt anpassat till individen och organisationen.

– Vi använder Microsofts senaste molntjänster för att effektivisera och optimera våra kunders IT-miljö. Tillverkaren skickar datorerna direkt till de anställda och när man loggar in med mailadress så hämtas alla nödvändiga programvaror och konfigureringar direkt från molnet, säger Henrik.

Men servicen slutar inte där. Softronic övervakar och optimerar plattformen för användarna och hanterar också tjänsterna ur ett säkerhetsperspektiv. I paketet ingår även rådgivning och tillgång till Softronics Microsoft-experter.

Och kundnöjdheten är hög. Flera år i rad har Softronic vunnit Radars stora leverantörskvalitetsgranskning för sitt operativa, taktiska och strategiska arbete med företag och organisationers utveckling.

En hållbar framtid

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa, digitala tjänster som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med sina kunder vill de vara en drivande faktor gällande samhällets digitalisering och därigenom bidra till en mer hållbar framtid.

– Vi skär ner på distributionsledet vilket är viktigt ur miljösynpunkt, samtidigt som vi erbjuder tjänster som möjliggör den sociala samvaron digitalt. Det är ett hållbart arbete ur flera perspektiv. Vi kallar det Goodtech – teknik som gör gott i samhället, avslutar Henrik.

 

Läs hela artikeln på DI.se här!