Webinar 2 juni: Hur kan du öka medborgarservicen och samtidigt minska behovet av försörjningsstöd?

Events | Publiceringsdatum: 15 maj 2020

Event detaljer:

När: 2 juni 2020 11:00

Softronic webinar

Hur kan du öka medborgarservicen och samtidigt minska behovet av försörjningsstöd?

Det får du svar på tisdagen den 2 juni kl. 11. Då bjuder Softronic och Auranest in till ett webinar där vi berättar om hur moderna digitala tjänster och automatisering kan vara till stor hjälp både för medborgaren och kommunen. Vi kommer visa hur chattbotten Kommun-Kim och jobb- och karriärplattformen DCC från Auranest tillsammans ger medborgarna ökad service och underlättar i jobbsökandet samtidigt som kommunen kan minska behovet av försörjningsstöd.

På webinariet kommer du få:

  • Lära känna Kommun-Kim, en modern digital medarbetare (AI chattbot) som idag kan svara medborgarna på 1300 frågor om kommunens verksamhet.
  • Ta del av Kommun-Kims spännande framtid och vad som är nästa steg i hens utveckling.
  • Kunskap om hur Kommun-Kim och Auranests jobb- och karriärplattform, tillsammans kan serva medborgarna med lediga jobb inom och utanför kommunen och samtidigt avlasta kommunen.
  • Se hur en heldigitaliserad kommunal arbetsförmedling kan fungera som kommer kunna erbjuda en bättre medborgarservice genom att öka sysselsättningen och minska behovet av försörjningsstöd.

Dessutom kommer vi berätta hur ni på ett enkelt sätt kan komma igång och testa tjänsterna redan direkt efter webinariet!

Målgrupp

Webinariet riktar sig till dig som jobbar inom kommunen och är digitaliseringschef, kommunikationschef, kontaktcenterchef och till dig som arbetar inom arbets- och näringslivsenheterna på en kommun för att ge medborgarna service kring sysselsättning och försörjningsstöd. Tipsa gärna andra kollegor som du tror kan vara intresserade.

När:

Tisdagen den 2 juni kl. 11:00-12:00.

Anmälan:

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan och får sedan en bekräftelse skickad till den mejladress som du registrerat. När det närmar sig kommer du få en länk till webinariet via mejl. Webinariet är kostnadsfritt.

Vi önskar din anmälan senast måndagen den 1 juni kl. 16:00.

Förberedelser:

Du kommer få en länk till Teams dagen innan webinariet. Har du ingen egen inloggning kan du vara med ändå. När du får inbjudningslänken till webinariet aktiveras Teams för ditt konto. Detta är självklart kostnadsfritt.

Frågor?

Har du frågor om webinariet kontakta Dan Milestad.

Dan Milestad

Om Auranest

Auranest startade 2014 och har sedan dess vuxit till 15 medarbetare. Vi är ett teknikbolag som arbetar med att digitalisera processer inom arbetsmarknaden för att stärka individens position. Auranest erbjuder en jobb– och karriärplattform, som idag används flitigt av en lång rad försäkringsbolag och fackförbund i Sverige med syfte att korta tiden mellan arbete för individer. Läs mer på www.auranest.com.

Om Softronic

Softronic erbjuder ett brett utbud av IT- och managementtjänster med ett helhetsansvar för kundens behov. Vi kallar det IT-partnerskap. Företaget har vuxit från fem anställda 1984 till ca 450 anställda och är sedan 1998 noterat på Stockholmsbörsen. Vi har gedigen erfarenhet av att införa Conversational AI och erbjuder Sveriges första och enda kommungemensamma chattbot-lösning Kommun-Kim.