Softronic är ledande på att skapa kundnöjdhet i Sverige!

IR Nyheter | 17 dec 2019

Softronic är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2019 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.

– Vi är oerhört stolta över att ha vunnit Radars stora leverantörskvalitetsgranskning 2019 för andra året i rad. Det är ett bevis på att våra leveranser håller den kvalitet vi lovar våra kunder. Stort tack till alla medarbetare som gör det möjligt och tack till alla kunder som har röstat, säger Per Adolfsson, VD på Softronic. 

I slutet av varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

– Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2019 visar att när kundintimitet, partnerskap och värde är i fokus så förlorar de stora globala och flera av de som är upptagna i stora konsolideringar. Närhet till kund och beroende av kund tycks premieras, säger Hans Werner, vd Radar.

Kontaktpersoner

Softronic
Per Adolfsson, Verkställande direktör Softronic AB
E-post: per.adolfsson@softronic.se
Telefon: 070-775 78 50

Radar
Hans Werner, vd Radar

E-post: hans.werner@radareco.se
Mobil: 073-539 15 51

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har ca 450 i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Om Radar Ecosystem Specialists
Radar är Nordens ledande leverantör av lokal faktabaserad insikt. Radar levererar produkter, tjänster och rådgivning till såväl leverantörer som köpare av IT. Radar följer transaktioner och värdeskapandet genom det lokala, nordiska, IT-ekosystemet på detaljnivå. Radars insikter, tjänster och event ger kunder möjlighet att styra med fakta om nuläge, planer och prioriteringar, vilket stärker deras förmåga, effektivitet och lönsamhet baserat på lokala förutsättningar. www.radareco.se

Pressmeddelande (PDF)