Softronic blir affärssystemspartner med Saltå Kvarn

IR Nyheter | 27 aug 2020

Softronic har tecknat avtal gällande affärssystemsimplementation, applikationsdrift och applikationsförvaltning med Saltå Kvarn. 

– Vi är mycket glada att vi tecknat detta avtal och att vi får möjlighet att bistå Saltå Kvarn i deras digitaliseringsresa genom att implementera en ny modern affärssystemslösning med Microsoft Dynamics 365 Business Central och livsmedelsvertikalen Foodware 365, säger VD Per Adolfsson.

Avtalet omfattar även applikationsdrift i Softronics datacenter samt applikationsförvaltning efter genomfört implementationsprojekt.

Per tillägger:

– Vi tror att vår samlade kompetens inom området, inte minst vad det gäller vår stora erfarenhet inom livsmedelsbranschen, kommer att vara till stor nytta.

Softronic har gedigen erfarenhet av att arbeta med ovanstående tjänster och vi hjälper många kunder med implementering utav nya affärssystem där vi med fördel använder våra egna datacenter för drifttjänster ingående i leveransen.  

Softronic är Microsoft Gold Partner och har ett nära samarbete med Aptean i Holland gällande livsmedelsvertikalen Foodware 365.

KONTAKTPERSON

Per Adolfsson VD, Softronic AB (Publ)
per.adolfsson@softronic.se
Tel: +46 70-775 78 50

Pier Bergsten Enhetschef ERP, Softronic AB (Publ)
pier.bergsten@softronic.se
Tel: +46 70-934 33 16

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 420 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)