SOFTRONIC BLIR RAMAVTALSLEVERANTÖR TILL STATENS INSTITUTIONSSTYRELSE (SIS).

IR Nyheter | 8 apr 2020

Softronic är en av de utvalda leverantörerna till Statens Institutionsstyrelse (SiS) avseende konsulttjänster inom två anbudsområden: Grafisk webbdesign, tillgänglighet och användbarhet samt Systemutveckling och förvaltning i Episerver.

– Vi är mycket glada att vi har fått tilldelning i detta ramavtal och att vi får möjlighet att bistå Statens Institutionsstyrelse med att leverera konsulttjänster inom grafisk webbdesign, tillgänglighet och användbarhet samt systemutveckling och förvaltning av Episerver, säger VD Per Adolfsson.

Per tillägger:

– Vi tror att vår samlade kompetens inom området, inte minst vad det gäller att göra information tillgänglig för alla, kommer att vara till stor nytta.

Softronic har gedigen erfarenhet av att arbeta med ovanstående tjänster och vi hjälper många kunder med att tillgängliggöra information och leverera en positiv användarupplevelse för våra kunder. Genom vårt team inom User experience (UX) har vi samlat Softronics tjänster inom UX-design, användbarhet, grafisk webbdesign samt tillgänglighet enligt WCAG 2.1.

Vi är även premiumpartner till Episerver sedan 2008 och har ett nära samarbete med dem avseende vidareutveckling av plattformen.

Avtalet med SiS löper om 2 år med möjlighet till förlängning med ytterligare 2 år.

KONTAKTPERSONER

Per Adolfsson VD, Softronic AB (Publ)
per.adolfsson@softronic.se
Tel: +46 70-775 78 50

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har ca 450 i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)