Softronic får förnyat förtroende av Ab Sjömat

IR Nyheter | 1 sep 2020

Softronic som varit leverantör till Aktiebolaget Sjömat Skandinavien sedan företagets start 2014 får fortsatt förtroende att ansvara för bolagets IT-verksamhetsstöd.

Fisk- och skaldjursleverantören AB Sjömat i Göteborg har valt att förnya partnerskapet med Softronic rörande leverans av affärssystem och kringliggande IT-lösningar.

Samarbetsavtalet omfattar implementation av en ny modern affärssystemslösning i form av Microsoft Dynamics 365 Business Central. Affären omfattar även andra Microsoft 365-produkter, integrationer mot externa system, drift i Softronics datacenter samt applikationsförvaltning efter genomfört implementationsprojekt.

– För oss är långsiktighet otroligt viktigt i alla våra partnerskap. Att vi nu får möjlighet att fortsätta samarbetet med AB Sjömat och fått förtroendet att lyfta deras viktigaste IT-stöd till den senaste tekniska plattformen är något vi är mycket glada över, säger VD Per Adolfsson.

Softronic är Microsoft Gold Partner för Enterprise Resource Planning (ERP) och har lång erfarenhet av att implementera, förvalta och vidareutveckla verksamhetsstödjande system. Livsmedelssektorn har varit en särskilt utvald målgrupp där Softronic byggt på sig kunskap om affärsmodeller och verksamhetsprocesser över lång tid.

KONTAKTpersoner

Per Adolfsson VD, Softronic AB (Publ)
per.adolfsson@softronic.se
Tel: +46 (0) 70 775 78 50

Gea Alsterberg, Konsultchef ERP, Softronic AB (Publ)
gea.alsterberg@softronic.se
Tel: +46 (0) 709 34 34 61

Magnus Hobell, VD, AB Sjömat
magnus.hobell@absjomat.se
Tel: +46 (0) 766 77 45 11

Om Aktiebolaget Sjömat
Aktiebolaget Sjömat Skandinavien levererar fisk och skaldjur från världens hav till restauranger, fiskhandlare, livsmedelsbutiker och grossister över hela Sverige. Färsk eller förädlad råvara omsorgsfullt förpackad och serverad tillsammans med en stor portion kunskap. Man ser sig som köparens guide i den värld av mat som kommer från sjö eller hav. Ett koncept som byggt en imponerande kundbas och verksamhet sedan starten 2014.
https://absjomat.se/

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX och har ca 420 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)