Softronic får förnyat förtroende som ramavtalsleverantör till Finansinspektionen

IR Nyheter | 4 jan 2023

Pressmeddelande, onsdagen den 4 januari 2023

Softronic får förnyat förtroende av Finansinspektionen som ramavtalsleverantör av IT-konsulter inom området Systemutveckling och Förvaltning. Softronic är en av sex utvalda leverantörer.

          Vi är glada över att få fortsatt förtroende som ramavtalsleverantör till Finansinspektionen i ytterligare minst två år. Finansinspektionen är en viktig kund med ett viktigt uppdrag i samhället, där Softronic har haft förmånen att kunna bidra både med moderna digitala lösningar och specialister, säger Charlotte Eriksson, CEO på Softronic.

Avtalet löper i två år med möjlighet till förlängning om 1+1 år, dvs. maximalt 4 år.

KONTAKTPERSON

Charlotte Eriksson, VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 – 454 55 43

 

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 405 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se
 

Pressmeddelande (PDF)