« Tillbaka till IR Nyheter

Softronic förstärker inom digital strategi och marknadsföring

Softronic har framgångrikt levererat tjänster inom mobilitet, Enterprise webb och e-handel de senaste åren. Nu förstärks erbjudandet genom att erbjuda utökade tjänster inom kommunikationsstrategi och design. Mårten Eklund och Atif Karic ansvarar för den nya enheten Softronic Marknadskommunikation. Tillsammans har de tidigare mycket framgångsrikt drivit liknande verksamheter, bl a Stockholm Interactive. De kommer nu senast från digitala kommunikationsbyrån Ottoboni Group.

”Det är väldigt roligt att kunna komplettera vårt erbjudande med den här typen av tjänster” Vi ser stora möjligheter att utöka våra uppdrag hos befintliga kunder men ser också fram emot att jobba med nya spännande projekt. Både Mårten
och Atif har lång erfarenhet och ett brett kontaktnät i branschen”.

”Idag är det till stor del reklam- och PR-byråerna som dikterar villkoren för hur kundernas digitala närvaro formas, säger Mårten Eklund, ansvarig för Softronic Marknadskommunikation. ”Men jag tror det finns ett glapp mellan den digitala, ofta kampanjstyrda, strategin och kundens tekniska infrastruktur som gör det svårt att kunna genomföra strategin fullt ut. Där kommer vi tillsammans med Softronics befintliga kompetens fylla ett stort behov”.

Förutom Mårten och Atif är två välmeriterade kommunikatörer kontrakterade och ansluter inom kort. Tanken är att vara ca 10 anställda innan året är slut. ”Vår affärsidé är att både våra kunder och medarbetare ska synas och glänsa” avslutar Mårten.

För mer information kontakta:

Pernilla Kuniholm, Affärsområdeschef
pernilla.kuniholm@softronic.se
Tel. 0703-110032

Mårten Eklund, Affärsansvarig
Marten.eklund@softronic.se
Tel. 0708-514848

Anders Eriksson, VD Softronic
Anders.eriksson@softronic.se
Tel. 08-51 90 90 00


Om Softronic

Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har cirka 450 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland. Hemsida:www.softronic.se.

PDF