Softronic har fått förlängt förtroende från Skatteverket i utvecklingsprojektet TAIS

IR Nyheter | 6 jul 2020

Projektet TAIS (Tillfällig Anställning I Sverige) innebär att en konkurrensneutral hantering, för svenska och utländska arbetstagare och arbetsgivare, ska uppnås.

Softronic levererar sedan maj 2019 två agila systemutvecklingsteam till Skatteverkets utvecklingsprojekt TAIS och har nu fått förlängt förtroende.

TAIS uppgift är bland annat att rationalisera processen runt registrering och beskattning av utländska företag och utländska personer som arbetar i Sverige i syfte att kunna implementera en process som uppfyller interna och EU-rättsliga krav på likabehandling, så att regelförändringen runt konkurrensneutralitet kan uppnås.  

Per Adolfsson, VD på Softronic säger:

– Skatteverket är en viktig kund för Softronic och vi ser fortsatt fram emot att leverera konsulter till Skatteverket. Projektet TAIS är ett väldigt intressant och viktigt projekt som linjerar med vad vi på Softronic står för genom att använda tekniken för något gott – det vi kallar Goodtech.

Softronic är sedan 2018 en av fyra ramavtalsleverantörer till Skatteverket på Ramavtalet – Uppdragstjänster inom IT infrastruktur och teknik.

KONTAKTPERSONER

Per Adolfsson VD, Softronic AB (Publ)
per.adolfsson@softronic.se
Tel: +46 70-775 78 50

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har ca 450 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)