Softronic har tecknat nytt IT-partneravtal med FASAB6F

IR Nyheter | 1 jul 2024

Softronic har fått fortsatt förtroende att vara helhetsleverantör och IT-partner till FASAB6F (Facklig Administration i Samverkan).

Softronic erbjuder sina kunder helhetslösningar och tar ansvar för de verksamhetskritiska systemen. Detta gör att kunderna kan fokusera på sin kärnverksamhet.

          Vi ser till att framtidssäkra kundernas system så de hänger med i en föränderlig värld. Samarbetet med FASAB6F är ett tydligt exempel på detta, där Softronic tar ansvar för kundens hela miljö, säger Charlotte Eriksson, VD på Softronic.

Avtalet innehåller ett stort antal tjänster däribland Säkerhetstjänster, Drifttjänster, Applikationsdrift, Servicedesk, IT-arbetsplats och Microsoft 365, support samt utveckling och förvaltning av FASAB6F:s verksamhetssystem baserat på Microsoft Dynamics CRM.

FASAB6F:s kunder organiserar ett stort antal medlemmar. Framtidens medlemmar ställer stora krav på digitala lösningar för att få bra service och att aktivt kunna deltaga i det fackliga arbetet.

          Ett av våra viktiga uppdrag är att hjälpa våra kunder med sin digitaliseringsresa och därför förlänger vi samarbetet med Softronic. Vi behöver en stark samarbetspartner som tar ansvar genom hela leveransen, säger Anders Rehn, VD på FASAB6F.

Charlotte Eriksson avslutar:

          Vi är glada att avtalet är på plats och att vi fått detta förtroende. Avtalet ger oss möjlighet att utveckla FASAB6F:s IT-leveranser ännu mer och stötta deras kunder i sin strävan att digitalisera och optimera verksamheten.

Avtalet med FASAB6F löper tre år med möjlighet till förlängning.

Kontaktpersoner

Charlotte Eriksson, VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 454 55 43

Anders Rehn VD, FASAB6F
anders.rehn@fasab6f.se
Tel: +46 72 743 55 01

Om FASAB6F
Facklig Administration i Samverkan 6F AB (FASAB6F) är ett servicebolag med uppgift att tillhandahålla IT-tjänster åt fyra fackförbund och tre a-kassor. De fyra fackförbunden är; Fastighetsanställdas Förbund, Seko Service- och Kommunikationsfacket, Svenska Byggnadsarbetareförbundet och Svenska Elektrikerförbundet. Bolaget startades 2012.

Om Softronic
GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället.
Softronic hjälper företag och organisationer att utveckla sin verksamhet och skapa verklig samhällsnytta genom innovativa digitala lösningar. Vi hjälper våra kunder i sin digitala förflyttning, genom allt från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Softronic grundades 1984 och är idag börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX. Vårt team består av våra drygt 400 drivna, nyfikna och kunniga medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Karlstad, Visby och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)