Softronic levererar verksamhetssystem till Stockholm Parkering

IR Nyheter | 5 jul 2012

Softronic har fått i uppdrag av Stockholm Parkering att leverera ett nytt verksamhetssystem baserat på Microsoft Dynamics CRM och NAV för hela verksamheten.

Stockholms Stads Parkerings AB är det ledande parkeringsföretag inom Stockholms Stad som erbjuder attraktiva parkeringstjänster till invånare och besökare till staden. Totalt förvaltar man ca 76000 parkeringsplatser fördelade på garage, p-hus, ytparkeringar, terminal- samt infartsparkeringar.

Stockholm Parkering har genomfört en offentlig upphandling som inkluderade en konkurrenspräglad dialog för att kunna identifiera och bestämma det bästa lösningsförslaget för verksamhetens behov. Softronics anbud var det mest fördelaktiga anbudet för Stockholm Parkering.

”Vi är glada att slutligen kunna välja en leverantör som uppfyller våra krav och önskemål. Genom det nya verksamhetssystemet, baserat på standardprodukter minskar vi sårbarheten, sänker våra förvaltningskostnader och ökar flexibiliteten vilket underlättar utvecklingen av vår verksamhet.”, säger Christian Rockberger, VD för Stockholm Stads Parkering.

”Stockholm Parkering är en strategiskt viktig affär för Softronic och vi ser fram emot ett framgångsrikt och utvecklade partnerskap för båda parter” säger Stefan Wargh, vVD för Softronic.

Stockholm Parkerings nya verksamhetssystem är baserat på Microsoft Dynamics plattform.

För mer information kontakta:
Stefan Wargh, Softronic AB (Publ)
stefan.wargh@softronic.se
Tel. 08-51 90 90 00

Christian Rockberger, Stockholm Parkering
Christian.rockberger@stockholmparkering.se
Tel. 08-772 96 00

 

 

Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har cirka 450 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland. Hemsida: www.softronic.se

PDF