Softronic och Huge Bostäder tecknar avtal om IT-drifttjänster

IR Nyheter | 1 nov 2022

Huge Bostäder och Softronic har tecknat ett avtal för de kommande 3 åren för leverans av IT-drifttjänster. Tjänsteområdena omfattar kapacitet-, nätverks-, arbetsplats- och servicedesktjänster.

          Vi är oerhört glada över samarbetet med Huge Bostäder och ser fram emot att leverera en modern lösning för Huges nuvarande och framtida verksamhetsbehov, säger Softronics VD, Charlotte Eriksson.

Huges målsättning är att få en flexibel och säker lösning som tillgodoser verksamhetens behov initialt och över tid.

          Softronic har fått i uppdrag att tillhandahålla en robust, stabil, transparent, användarvänlig och framtidssäkrad IT-drifttjänst som täcker vårt verksamhetsbehov under avtalstiden, säger Roger Karvonen, IT- Digitaliseringschef på Huge Bostäder.

Avtalet tecknas i 3 år med möjlighet till förlängning i upp till maximalt 8 år.

 

KONTAKTPERSONER

Charlotte Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 – 454 55 43

Roger Karvonen, IT Digitaliseringschef, Huge Bostäder
roger.karvonen@huge.se
Tel: + 46 8 – 502 360 63

Om Huge Bostäder
Huge Bostäder AB ägs av Huddinge kommun. Huge är den omtänksamma samhällsbyggaren. Vår vision är att skapa livskraft i Huddinge. Huges Bostäders fastighetsbestånd består av ca 8000 bostäder och äldreboenden, 16 förskolor och skolor, 4 helägda och 2 delägda stadsdelscentrum. 

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 405 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)