Softronic på första plats i Radars leverantörskvalitetsgranskning för 2022

IR Nyheter | 19 maj 2022

Softronic kom på första plats i kategorin Verksamhetsnära IT-tjänster och är därmed ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2022 enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.

          Vi är oerhört glada att vi har vunnit och det är ett bevis på att vi levererar med högsta kvalitet till våra kunder, säger Charlotte Eriksson, VD på Softronic. 

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. Mätperioden för årets rapport har utökats och skett Q1 2022 för att ge en tydlig bild av rådande läge mellan leverantörer och kunder under det utmanande och speciella pandemiåret. I år har över 800 svenska verksamheter varit med och svarat.

          Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2022 visar tydligt på vikten av tydlighet i kompetens och leverans vilket reflekteras i kundernas värdering av partnerskap och värde i sin relation med leverantör. Leverantörer som uppvisar hög kompetens och tydlighet i sitt erbjudande har premierats när kunderna tvingats ha fokus på kostnader och lönsamhet, säger Hans

Werner, VD på Radar.

Det är sjunde gången som Softronic placerar sig på topp fem-listan. 

          Stort tack till alla medarbetare och kunder för att ni gör det möjligt, avslutar Charlotte Eriksson.

KONTAKTPERSONER

Charlotte Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 – 454 55 43

Hans Werner, VD Radar Eco Systems
hans.werner@radareco.se
Tel: + 46 73 – 539 15 51

 

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 430 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)