Softronic stärker sin position inom fackförbund och A-kassor

IR Nyheter | 19 dec 2019

Softronic och FASAB6F har idag träffat ett LOI om övertagande av förvaltning, applikationssupport, applikationsdrift och vidareutveckling av FASAB:s medlemssystem PUMA, baserat på MS Dynamics CRM och AX. Detta är en utökning av pågående åtagande kring drift och IT-arbetsplats.

Detta stärker vår position som ledande IT-partner och leverantör av verksamhetskritiska lösningar för fackförbund och a-kassor”, säger Per Adolfsson, VD på Softronic.

FASAB:s kunder organiserar ca 450 000 medlemmar. Framtidens medlemmar ställer stora krav på digitala lösningar för att få bra service och att aktivt kunna deltaga i det fackliga arbetet.

Vi ser mycket positivt på att bredda partnerskapet med Softronic för att ge våra kunder maximalt värde av våra IT-leveranser och stötta dem i deras digitaliseringsresa”, säger Anders Rehn, VD på FASA6F.


KONTAKTPERSONER

Per Adolfsson VD, Softronic AB (Publ)
per.adolfsson@softronic.se
Tel: +46 70 775 78 50

Anders Rehn VD, FASAB6F
anders.rehn@fasab6f.se
Tel: +46 72 743 55 01 

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har ca 450 i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Om FASAB
Facklig Administration i Samverkan 6F AB (FASAB) är ett servicebolag med uppgift att tillhandahålla administrativa tjänster åt fem fackförbund, dess samverkande a-kassor och till vissa av deras tidningar. De fem fackförbunden är; Fastighetsanställdas Förbund, SEKO, Svenska Byggnadsarbetareförbundet, Svenska Elektrikerförbundet och Svenska Målareförbundet. Bolaget bildades 2011. Verksamheten omfattar områdena IT, ekonomi, HR/ lön, samt medlemsadministration.
www.fasab6f.se

Pressmeddelande (PDF)