Softronic tecknar avtal med Kommunals arbetslöshetskassa och ytterligare 6 a-kassor.

IR Nyheter | 15 aug 2014

Kommunal är en av Sveriges största arbetslöshetskassa med ca 540 000 medlemmar, och den huvudsakliga uppgiften är att betala ut arbetslöshetsersättning till kassans arbetslösa medlemmar, men även medlemshanteringen är en stor och central del av verksamheten.

Softronic är ett av Sveriges ledande IT-konsultföretag med nästan 30 års branscherfarenhet kring medlemsorganisationer så som fackförbund, arbetslöshetskassor och ideella föreningar.

Softronickoncernen är idag ca.500 medarbetare och erbjuder IT- och managementtjänster med ett helhetsansvar, från behovsanalys och utveckling av transaktionsintensiva verksamhetslösningar till implementation, drift och förvaltning.

”Softronic kombinerar lång och stark branscherfarenhet med ett stort kunnande inom drift av denna typ av verksamhet. Det är vår långa erfarenhet och stabila drift som gjort att vi har fördubblat antalet kunder inom detta strategiska segment. Vi är stolta över uppdraget och ser fram emot ett framgångsrikt och utvecklande partnerskap” säger VD Anders Eriksson”

”Vi ser fram emot att få fördjupa vår relation med Softronic som vi upplever som både stabila och innovativa. Sedan tidigare har vi lagt en stor del av indataleveransen hos Softronic och vi tar nu ytterligare ett steg. Valet av Softronic som leverantör är strategiskt och vi hoppas på en långsiktig relation, säger Alexander Löfgren, Utvecklingschef på Kommunals a-kassa.”

För mer information kontakta:
Anders Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se

 

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland. Hemsida: www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)