Softronic tecknar outsourcingavtal med Formuesforvaltning AS.

IR Nyheter | 4 sep 2012

Denna satsning är en del i Burenstam & Partners och Formuesforvaltnings satsning på affärsutveckling, vilket också inkluderar byte till olika standardsystem. ”Samarbetet med Softronic är strategiskt och en viktig komponent i vårt företags utveckling”, säger Affärsutvecklingschefen Anders Zachrisson.

”Vi är otroligt glada att få jobba med en snabbväxande och offensiv aktör som Burenstam & Partners och Formuesforvaltning”, säger Softronic VD Anders Eriksson. ”Vår breda leveransförmåga och förmåga till innovativa lösningar kommer väl till pass”, säger Eriksson.

För mer information kontakta:

Anders Eriksson, VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se
Tel. 08-51 90 90 00

Joachim Lundberg, Softronic AB (Publ)
joachim.lundberg@softronic.se
Tel. 0708-81 30 09

Anders Zachrisson, Affärsutvecklingschef Formuesforvaltning AS
anders.zachrisson@formue.no
Tel. 0706-91 39 13

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har cirka 450 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland. Hemsida: www.softronic.se.

Om Burenstam & Partners och Formuesforvaltning AS
Burenstam & Partners är Sveriges ledande oberoende förmögenhetsförvaltare och Formuesforvaltning är Norges största privatägda rådgivnings- och förvaltningsföretag. Koncernen har ansvaret för ca 37 miljarder norska kronor i långsiktig förmögenhetsförvaltning för privatpersoner, stiftelser, entreprenörer, familjer, reglerade kunder och institutioner. Koncernen jobbar långsiktigt med att bevara och utveckla värden för sina kunder. Koncernen har kontor i Stockholm, Göteborg och ett antal städer i Norge. Koncernen etablerades år 2000 och har idag 220 anställda.

PDF