Softronic vinner internationellt pris för sitt arbete med Magnolia CMS hos Ticket Privatresor

IR Nyheter | 5 okt 2012

”Softronic var den enda svenska partnern som vann pris vilket bekräftar vår ledande ställning i landet på Magnolia” säger Stefan Wargh Vice Vd på Softronic.

Softronic tilldelades priset för sitt strategiska arbete med Ticket Privatresor genom att skapa integrerade försäljningsportaler i Sverige, Norge och Danmark.

Tickets resor görs nu än mer lätt tillgängliga på webben. Det genererar ett större värde för Tickets kunder och underlättar också för medarbetarna. En komplett och integrerad lösning som genomsyrar hela affärs- och försäljningsprocessen.

Juryns motivering;
Priset tilldelas ticket.se för den integration av nya affärer, tjänster och processer som gjorts i linje med deras traditionella webb erbjudanden.

 

För mer information kontakta:
Andreas Persson, Business Partner, Softronic AB, telefon 0703 110058
Stefan Wargh, Vice Vd, Softronic AB, telefon 08 51 90 90 00

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har cirka 450 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland.
Hemsida: www.softronic.se.

Om Magnolia
Magnolia International Ltd är skaparen av både Open Source Community Edition och Enterprise Licensierade utgåvor av Magnolia CMS. Full globala service, support, implementering, rådgivning och utbildning för företagskunder levereras av Magnolia i samarbete med ett internationellt nätverk av kvalificerade partners. Ta reda på mer om Magnolia på: www.magnolia-cms.com.

Om Ticket
Ticket Privatresor är den största privatresebyrån i Sverige och andra största privatresebyrån i Norge. Verksamheten i Sverige och Norge bedrivs via ca 74butiker, telefon och Internet samt i Danmark via ticket.dk. Försäljningen uppgår till cirka 3,6 miljarder kronor och bolaget har cirka 320 årsanställda.
Hemsida: www.ticket.se

PDF