Uppdatering av information avseende säkerhetsrelaterad incident

IR Nyheter | 5 dec 2022

Pressmeddelande, måndagen den 5 december 2022

Softronic valde som tidigare meddelats att i förbyggande syfte natten till den 2:a december stänga ner all nätverkstrafik till Softronics driftmiljöer.

Vi har kontinuerligt arbetat tillsammans med branschexperter för att hantera situationen kraftfullt och genomfört prioriterade aktiviteter. Arbetet har hittills givit positivt resultat och vi har återstartat en del system samt planerar för en fortsatt successiv återstart av nätverkstrafiken.

 

KONTAKTPERSONER

Charlotte Eriksson VD, Softronic AB (publ)
Tel: + 46 70 – 454 55 43

Mathias Kjellberg, COO, Softronic AB (publ)
Tel: + 46 709-30 3001

Informationen i detta meddelande är sådan som Softronic AB (publ) skall offentliggöra enligt Europaparlamentets och rådets förordning (596/2014/EU) om marknadsmissbruk (MAR). Informationen lämnades genom VD Charlotte Erikssons försorg för offentliggörande den 5 december 2022 kl. 08.30 (CET).

 

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 405 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog.

Pressmeddelande (PDF)