Vvs Info presenterar RSK-databasen på digital mässa

Nyheter | Publiceringsdatum: 16 nov 2020

Alla branscher tvingas att ställa om i och med den tid vi lever i nu. Digitaliseringen har påskyndats och de flesta har ställt om från att jobba på kontor till att jobba hemifrån samt har möten online via Teams, Zoom med mera. Konferenser, mötesplatser och evenemang blir digitala och vi samlas i ”digitala montrar” där företag kan visa upp sina erbjudanden och som mötesdeltagare kan besöka.

VVS-branschen är inget undantag. Den 25 november arrangeras Fastighetsfokus VVS online – en mötesplats för dig som är intresserad av energi, miljö och ekonomi. På mässan hittar du de senaste produkterna och lösningarna från marknadens ledande tillverkare. Mässan är det självklara valet för dig som är konsult, installatör, fastighetsägare eller fastighetsförvaltare.

Softronics kund Vvs info kommer att delta på plats och presenterar RSK-databasen som Softronic varit med och byggt. RSK-databasen gör det enkelt att hitta information om VVS-produkter, så som monteringsanvisningar, produktdatablad, typgodkännande, bilder och mycket mer. Under mässan kan man besöka digitala seminarier samt besöka utställare i digitala montrar.

Therese Sundberg, förvaltningsledare för VVS info-teamet här på Softronic, kommer också att vara på plats för att omvärldsbevaka branschen samt stötta sin kund.

– Jag tycker det är fascinerade att så många företag klarat av att ställa om och bli digitala. På Softronic arbetar vi med digitalisering och för oss som företag är det naturligt att hjälpa företag och organisationer med sin digitalisering. Men för en bransch som VVS så är det en lite större utmaning. Det ska bli spännande att få vara med på Fastighetsfokus digitala mässa och bland annat få kliva in i VVS infos monter.

VVS info har tillsammans med Softronic tagit RSK-databasen från att vara en nummerbank till att kanske bli en av världens mest omfattande VVS-tekniska informationsdatabaser med bilder, dokumentation och anvisningar. Den numera helt internetbaserade databasen används dagligen av branschens olika aktörer.

Du kan läsa mer om VVS info och RSK-databasen här: https://www.vvsinfo.se/

Rsk-databasen

– Vårt samarbete med Softronic ger oss möjlighet att kontinuerligt utveckla våra tjänster genom en nära dialog med de utvecklare som ingår i vårt team hos Softronic samtidigt som vi har tillgång till hela Softronics breda kompetens vid behov. Det gör att vi ganska snabbt kan ta fram nya lösningar samtidigt som vi långsiktigt får en stabil plattform för våra tjänster. Det är något vi uppskattar med att jobba med Softronic, säger Hans Karlsson på VVS Information.

Mässan riktar sig till professionella aktörer inom VVS-branschen, såsom VVS-konsulter, installatörer, fastighetsägare eller fastighetsförvaltare.

Relaterade länkar:

Du anmäler dig till mässan här: https://fastighetsfokusvvs.se/