Softronic får förnyat förtroende – tecknar ramavtal med Skatteverket

IR Nyheter | 18 jan 2022

Softronic har fått förnyat förtroende av Skatteverket gällande ramavtal för uppdragstjänster inom IT. Avtalet avser ett 2-års ramavtal inom områdena: Teamuppdrag, Analys och utredning samt Utveckling.

Pressmeddelande, tisdagen den 18 januari 2022

Skatteverket har genomfört denna upphandling med mycket höga krav på erfarenhet, kompetens och leveransförmåga.

”Vår ambition de senaste åren har varit att utveckla vår leveransförmåga som IT-partner och helhetsleverantör. Vi har kontinuerligt utvecklats och stärkt vår position som ledande IT-partner i Sverige. Att få tilldelning av Skatteverket med extremt höga krav på tillgänglighet och säkerhet känns som ett kvitto på att vi är på rätt väg”, säger Per Adolfsson, VD på Softronic.

Per avslutar:

”Vi är oerhört glada att återigen få förtroendet av Skatteverket att leverera IT-konsulttjänster till dem.”

Ramavtalet löper i två år med möjlighet till förlängning.  

KONTAKTPERSON

Per Adolfsson VD, Softronic AB (Publ)
per.adolfsson@softronic.se
Tel: +46 70-775 78 50

 

Om Softronic
Goodtech – teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 430 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)