Softronic tecknar IT-partneravtal med UC

IR Nyheter | 26 sep 2016

”UC koncernen fortsätter att utvecklas och tar stora steg kring affärsutveckling. En effektiv, säker och flexibel IT-leverans är en förutsättning för denna utveckling av bolaget. Softronic har levererat IT-tjänster till UC sedan slutet av 2010 och har över tid byggt upp kunskap och relation till oss som är värdefull, vilket gör att vi väljer att fortsätta samarbeta med Softronic. Det är viktigt för oss att inte bara blir mer effektiva kring befintlig teknisk miljö utan att även snabba på tjänsteutvecklingen av nya marknadsledande tjänster”, säger Anders Hugosson VD UC.

”Det är extra roligt för oss på Softronic att få ett erkännande av vår spetskompetens med våra starka erbjudanden kring Continuous Delivery och de tjänstepaketeringar där vi kombinerar kunskap om systemutveckling, förvaltning och drift. Vi är idag en stark svensk aktör för bolag som UC där affärsutveckling och time-to market är viktiga faktorer. Vi har en stark leveransorganisation som stöttar UC i sin utveckling framåt att vara den ledande aktören på den svenska marknaden kring kreditinformationstjänster”, säger Anders Eriksson VD och grundare av Softronic AB.

Om UC (www.uc.se)
UC är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar kan kunderna fatta säkra affärsbeslut. Dessutom erbjuds sälj- och marknadsfunktioner inom såväl konsument- som företagsmarknaden. UCs tjänster används som underlag till miljontals beslut av såväl små som stora företag inom företag, offentlig sektor och av privatpersoner. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om Softronic AB (www.softronic.se)
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från e-tjänster och rådgivning till nyutveckling, förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har ca 460 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Östersund, Arjeplog och Överkalix. Hemsida: www.softronic.se

För mer information kontakta:

Anders Eriksson, VD
Tel: +46 8 51 90 90 00
anders.eriksson@softronic.se

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Softronic AB (publ) skall offentliggöra enligt enligt Europaparlamentets och rådets förordning (596/2014/EU) om marknadsmissbruk (MAR). Informationen lämnades genom Softronic ABs försorg för offentliggörande den 26 september 2016 kl. 14.40 (CET). Detta meddelande liksom ytterligare information om Softronic AB finns tillgänglig på www.softronic.se.

Pressmeddelande (PDF)