Softronic tecknar ramavtal med Skatteverket gällande uppdragstjänster inom IT infrastruktur och teknik.

IR Nyheter | 6 aug 2018

Skatteverket och Softronic har tecknat ett 2-års ramavtal för leverans av tjänster inom IT infrastruktur och teknik inom uppdragsområdena:

  • Analys och utredning
  • Team och kompetensförsörjning
  • Förvaltnings- och utvecklingsuppdrag

Ramavtalet kan förlängas upp till 2 år av Skatteverket. Uppdragen kan genomföras i olika former till exempel, små uppdrag, förstudier, utredningar och kvalitetsgenomgångar eller i stora uppdrag som kan innefatta hel eller del av lösning.

”Skatteverket har genomfört denna upphandling med mycket höga krav på erfarenhet, kompetens och leveransförmåga. Vår ambition dom senaste åren har varit att bli marknadsledande inom automatiserad drift och applikationsdrift vi som bolag har utvecklats mycket dom senaste åren inom detta område. Att få tilldelning av Skatteverket med extremt höga krav på tillgänglighet och säkerhet känns som ett kvitto att vi är på rätt väg”, säger Anders Eriksson VD Softronic AB.

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från e-tjänster och rådgivning till nyutveckling, förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har ca 450 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog.
www.softronic.se 

För mer information kontakta:
Anders Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se
Tel: +46 8 5190 9000

Pressmeddelande (PDF)