Softronic tecknar ramavtal med Stockholms stad gällande IT-konsulttjänster inom ledning och styrning.

IR Nyheter | 25 feb 2015

Stockholms Stad har tecknat ramavtal med Softronic som en av tre leverantörer gällande IT-konsulttjänster inom område ledning och styrning. Avtalet löper på två år med option på ytterligare ett plus ett år. Avtalet gäller from 17/2 2015.

Stockholm stads samtliga förvaltningar samt flera av stadens bolag och stiftelser kan avropa tjänster inom avtalsområdet.

”Softronic är stolta över att Stockholms stad valt oss som strategisk IT leverantör inom ledning och styrning. Vi ser fram emot att hjälpa till att stötta och utveckla Stockholm stads organisation med vår expertis och bredd i tjänsteutbudet”, säger Anders Eriksson, VD Softronic AB.

För mer information kontakta:
Anders Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se
tel: +46 8 5190 9000

Om Stockholms stad
 Stockholm är Sveriges huvudstad och landets största kommun med cirka 900.000 invånare. Stockholm växer snabbt och beräknas vara en miljonstad år 2020. Staden har en långsiktig och samlad vision för Stockholms utveckling ”Vision 2030 – Ett Stockholm i världsklass”.

Stockholms stad är en stor organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt. Tjänstemannaorganisationen omfattar 14 stadsdelsförvaltningar, 15 fackförvaltningar och 16 bolag. Tillsammans med stockholmarna skapar och förverkligar stadens cirka 40.000 medarbetare den växande staden.

Läs mer på: www.stockholm.se/omstockholm

Om Softronic
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland. Hemsida: www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)