Carl Fransson – ny områdeschef på Softronic

IR Nyheter | 12 feb 2024

Carl Fransson blir ny områdeschef för Softronics verksamhetsområde Business Relations Partner.

Carl har lång erfarenhet inom IT-konsultbranschen och har arbetat både med försäljning, affärsutveckling och ledarskap.

I sin roll på Softronic har Carl fokus på att fortsätta Softronics satsning att växa runt om i landet. I verksamhetsområdet finns kontor i Göteborg, Malmö och Visby.

          Det känns jättekul att börja på Softronic och jag ser fram emot att lära känna alla kollegor och leverera lösningar till våra kunder samt bredda vårt utbud inom framför allt krav, test och utveckling av mjukvara på våra olika kontor. Softronic har ett otroligt gott anseende och jag ser verkligen fram emot att få möjlighet att bygga vidare på detta. Både tillsammans med våra kunder och tillsammans med alla mina kollegor, säger Carl Fransson, områdeschef på Softronic.

Verksamhetsområdet har många kunder inom främst privat sektor och erbjuder tjänster inom Microsofts affärssystemslösningar såsom Business Central och Dynamics 365. Verksamhetsområdet erbjuder även Charity, ett insamlings- och CRM-system för exempelvis insamlings- och välgörenhetsorganisationer.  

För att lyckas med expansionsplanerna har Patrik Wolf tillträtt som sälj – och affärsutvecklare för området.

          Jag är oerhört glad att få möjligheten att tillsammans med väldigt kompetenta kollegor bygga vidare på en redan välmående verksamhet, säger Patrik Wolf.

Charlotte Eriksson, VD på Softronic säger:

          Jag är väldigt glad att hälsa Carl och Patrik välkomna till Softronic. Både Carl och Patrik har gedigen erfarenhet som kommer att bidra till Softronics utveckling framåt. Jag ser fram emot att Softronic fortsätter växa och etablera sig som en attraktiv arbetsgivare samt fortsätter att skapa värde hos befintliga och nya kunder.

Kontaktpersoner

Charlotte Eriksson, VD, Softronic AB (Publ)
charlotte.eriksson@softronic.se
Tel: + 46 70 454 55 43

Carl Fransson, områdeschef, Softronic AB (Publ)
carl.fransson@softronic.se
Tel: + 46 70 818 79 10

Om Softronic
Goodtech – ledande teknik som gör gott i samhället. Vi erbjuder innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Våra tjänster inom IT och management spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat på Stockholmsbörsen, Nasdaq OMX, och har ca 430 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Karlstad, Arjeplog och Visby. https://www.softronic.se/

Pressmeddelande (PDF)