GoodTech – Ledande teknik som gör gott i samhället

Softronics ambition är att vara ledande när det gäller att erbjuda innovativa digitala lösningar som hjälper företag och organisationer att skapa verklig samhällsnytta. Tillsammans med våra kunder verkar vi för samhällets digitalisering och bidrar därigenom till en mer hållbar framtid. Vi på Softronic hjälper våra kunder att skapa innovativa och driftsäkra digitala tjänster, som skapar mervärde och förenklar människors liv och jobb.

Genom Digitalisering hjälper vi våra kunder att förändra både sitt arbetssätt och sina tjänster – att göra något nytt och på ett bättre sätt. Vi hjälper våra kunder att Automatisera där det är möjligt, för att göra sina tjänster mer tillgängliga och med högre kvalitet. Och för att samhället ska kunna vila på en trygg, digital grund bygger vi Motståndskraftig IT som klarar såväl intrång som en förändrad omvärld. Det var därför alla kunde fortsätta jobba hemifrån nästa dag, när fackförbundet Kommunal stängde ned sina kontor i samband med Corona.

Vi agerar för att främja digitalisering genom att anpassa det som kan anpassas och förändra det som inte längre fungerar. På så vis hjälper vi företag, organisationer och samhället i stort, till en högre nivå av hållbarhet och välstånd.

Det är vad vi kallar GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället.

Läs mer:

Just nu har vi flera workshops som kan vara ett första steg mot en hållbar framtid:

Vill du veta hur vi bygger GoodTech i verkligheten?

Kontakta oss så genom att fylla i formuläret så hör vi av oss. Du kanske har behov av att automatisera processer, få råd kring din verksamhet ur ett säkerhetsperspektiv, eller så är du intresserad av att vidareutveckla er IT-miljö på ett säkert och effektivt sätt.
Vi berättar gärna mer hur vi kan utveckla din verksamhet tillsammans med dig!

Till Formulär

 

Vill du jobba med GoodTech?

Kontakt

Digitalisering, Automatisering, Motståndskraftig IT

Vill du veta hur vi bygger GoodTech i verkligheten? Kontakta oss så genom att fylla i formuläret så hör vi av oss. Du kanske har behov av att automatisera processer, få råd kring din verksamhet ur ett säkerhetsperspektiv, eller så är du intresserad av att vidareutveckla er IT-miljö på ett säkert och effektivt sätt. Vi berättar gärna mer hur vi kan utveckla din verksamhet tillsammans med dig!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.