Vill du jobba med modern teknik och containerbaserade tjänster och har krav på att din data lagras i Sverige?

Softronic erbjuder privata molntjänster som levereras från egna datacenter i Sverige.

Softronic Container Platform (SCP) erbjuder Softronics kunder en skalbar Kubernetesbaserad leveransplattform för applikationer och system. SCP ger kunderna fördelarna med molnbaserade driftstjänster men med kontroll på datalagring som en traditionell IAAS tjänst.

Containertekniken ger utvecklingsteamen kontrollen över systemets runtime och möjliggör moderna, agila arbetssätt som continuous delivery.

Att arbeta med containerbaserade leveranser löser problemet kring hur man paketerar ett system eller en applikation för att snabbt kunna bygga och produktionsätta densamma.

Containrar liknar virtuella maskiner, men med två stora skillnader. De har endast de systemkomponenter som krävs för sin specifika uppgift vilket gör att de kan spinnas upp sekundsnabbt och de går enkelt att flytta från ett system till ett annat. Att det är så enkla att transportera mellan plattformar gör att det som fungerar på en utvecklares dator kommer att fungera likadant i test och sedan i produktion eftersom hela applikationens runtime levereras tillsammans med övrig kod.

Softronic använder OpenShift (OCP) plattformen för Container leveranser i tjänsten Softronic Container Platform. De delar som inte går att leverera som microtjänster eller containrar, exempelvis stora databaser kan köras på virtuella maskiner.

SCP kugghjul

Softronic Cloud Platform

  • Softronics tjänster är flexibla och det är lätt att skala upp eller ner kapacitet.
  • Våra tjänster levereras med hög tillgänglighet och du kan själv välja SLA-nivåer som passar för respektive applikation.
  • Vi arbetar ständigt med vårt säkerhetsarbete och vår driftsorganisation är certifierad enligt ISO27001 för våra tjänster.

scp ikoner

 

Kontakt

Filip Alberts

Softronic Container Platform

Vill du veta mer om Softronic Container Platform och om våra molnlösningar. Fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan.