Bli en del av Softronics innovativa team som Fullstack .Net-utvecklare – forma framtidens bokningslösningar

Sista ansökningsdag: 2024-05-02

Stad: Stockholm

Ansök

Vill du vara en del av ett innovativt team som utvecklar och förvaltar Softronics egna produktplattform för att integrera bokningssystem med kundernas CMS? Då har vi en spännande möjlighet för dig som IT-utvecklare med erfarenhet av Backend .NET och Frontend JavaScript! 

Om oss:
Softronics är ett framstående IT-företag som levererar integrerade bokningssystemlösningar till kunder runt om i världen. Vår produktplattform möjliggör realtidsinformation, online check-in, integrationer med biljettkiosker, terminalspärrar, hotell- och aktivitetstjänster samt skapande och underhåll av webbsidor. Vi har en bred kundbas i Sverige och Europa och levererar tjänster som bidrar till smidiga och effektiva bokningsprocesser för persontrafik och frakt.

Vi söker dig som har:
 – Minst 5 års erfarenhet inom Backend .NET-utveckling
 – Kompetens inom Frontend-utveckling med Vue eller annat JavaScript-ramverk
 – Förmåga att utveckla och förvalta vår produktplattform för att integrera bokningssystem med kundernas CMS.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera:
 – Utveckling och förvaltning av Softronics egna produktplattform
 – Skapande och underhåll av webbsidor för våra kunder i olika länder
 – Integration av realtidsinformation på webb och terminalskärmar
 – Implementering av online check-in-lösningar
 – Integration med biljettkiosker och terminalspärrar
 – Kopplingar till boende- och aktivitetstjänster för smidiga bokningsprocesser
 – Utveckling av IOS och Android-appar för våra kunder.

Projekt framåt:
Du kommer vara delaktig i ett kommande projekt där du ska bygga en ny bokningssida för persontrafik och frakt för kund som vill byta bokningssystem. Detta innebär spännande utvecklingsmöjligheter och en chans att vara med och påverka vår produktplattform för att möta nya krav och utmaningar.

Vi ser att du har:
 – En stark analytisk förmåga och problemlösningsförmåga
 – God kommunikationsförmåga och kan samarbeta i team
 – Intresse och engagemang för att hålla dig uppdaterad om de senaste teknologierna inom Backend .NET och Frontend JavaScript

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas som IT-utvecklare. Som en del av vårt team kommer du ha möjlighet att påverka och bidra till framgångsrika lösningar för våra internationella kunder.

Sök redan idag och bli en värdefull del av Softronics utvecklingsteam! Skicka in din ansökan eller kontakta ansvarig chef Patrik von Rosen på telefon 070-934 34 12 eller via LinkedIn för mer information. Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS: Om du har erfarenhet inom de efterfrågade områdena, men inte uppfyller alla kriterier i annonsen, uppmuntrar vi dig ändå att söka eftersom vi värdesätter kandidater med potential och passion för teknologi.