Välj att jobba med GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället!

Vi söker alltid fler kollegor som delar vår ambition: att utveckla ledande teknik med ett långsiktigt perspektiv på affärsrelationer och samhällsnytta.

GoodTech är teknik som vässar affärsprocesser och hjälper människor att få snabb och effektiv samhällsservice. Hållbarhetsperspektivet finns med i alla delar, i såväl relationer som i våra lösningars miljöavtryck. Hos oss kan du jobba med allt från AI och automatisering till UX och rationell drift. Som rådgivare grundar vi oss alltid i kundens verkliga behov och vi förväntar oss att du stimuleras av att bidra med dina insikter för att nå den bästa lösningen.

T.E.A.M: Transparens, Entreprenörskap, Ansvar, Mod är våra värderingar eftersom teamet är så viktigt för oss. I teamet arbetar du med dina kollegor proaktivt och lösningsorienterat för att hjälpa kunderna i sin förflyttning. Arbetet och arbetsplatsen ska skapa lust och energi och vi odlar aktivt en kultur där brädspelskvällar, löprundor med kollegor och en fika i solen får ta plats.

Läs mer om vad vi menar med GoodTech här!

Lediga jobb

Intresseanmälan

Prenumerera på Softronics Nyhetsbrev

För dig som är nyfiken på Softronic och vill lära känna oss lite bättre så har vi skapat ett Nyhetsbrev Karriär.

Här får du ta del av lite smått och gott såsom att träffa våra medarbetare, få inbjudningar till olika events vi gör inom rekrytering, se lediga jobb och ta del av vår kultur.

Nyhetsbrevet utkommer ca 4 gånger per år.

Prenumerera här

Karriär nyheter

Kontakt för mer information

Theres Hesselgren-Zaar