Välj att jobba med GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället!

Vi på Softronic jobbar ständigt med att förflytta våra kunder mot morgondagens teknik. Vare sig det handlar om att utveckla AI, automatisera processer eller modernisera en äldre lösning med bibehållen tillgänglighet. En annan sida av det vi gör är att vi hjälper våra kunder att utveckla innovativa och driftsäkra tjänster som skapar samhällsnytta genom att förenkla människors liv och jobb. På så sätt blir vi och vår teknik en positiv kraft i samhället och en del i att göra världen lite mer hållbar. Det är det vi kallar GoodTech.

Vi ser arbetet och arbetsplatsen som en av flera energigivande delar i människans liv. Därför odlar vi aktivt en kultur av gemenskap och lust, där brädspelskvällar, löprundor med kollegorna längs vattnet eller en fika på terrassen är viktigt och ska få lov att ta plats. Genom gemenskap och samhörighet blir det också enklare att tillsammans vidareutveckla våra förmågor, för att i förlängningen kunna vässa vårt erbjudande mot våra kunder.

Läs mer om vad vi menar med GoodTech här!

Lediga jobb

Intresseanmälan

Prenumerera på Softronics Nyhetsbrev

För dig som är nyfiken på Softronic och vill lära känna oss lite bättre så har vi skapat ett Nyhetsbrev Karriär.

Här får du ta del av lite smått och gott såsom att träffa våra medarbetare, få inbjudningar till olika events vi gör inom rekrytering, se lediga jobb och ta del av vår kultur.

Nyhetsbrevet utkommer ca 4 gånger per år.

Prenumerera här

Karriär nyheter

Kontakt för mer information

Theres Hesselgren-Zaar