Karriär

Karriär

Vill du jobba med teknik som verkligen gör nytta? Vi söker fler kollegor som vill hjälpa företag och organisationer att utveckla innovativa och driftsäkra digitala tjänster som förenklar människors liv och jobb. Det kan handla att söka vård, om en snabbare hantering av A-kassa eller om något annat, som tekniken kan göra mer tillgängligt. Vi kallar det GoodTech – teknik som gör gott i samhället.

Vår styrka och vårt arbetssätt är att alltid fungera som kundens konsult och rådgivare. Först utreder vi kundens behov och sedan föreslår vi en eller flera lösningar som kunden kan välja på. Dessa lösningar kan ibland bygga på en produkt, ibland på en befintlig lösning som möter kundens behov. Ibland krävs det att vi tillsammans med kunden bygger en unik lösning från start.

Vi arbetar långsiktigt med hela livscykeln för en lösning. Från rådgivning och förstudie till design, utveckling, förvaltning och drift. Redan vid det första mötet är våra konsulter medvetna om att våra råd måste vara genomförbara. Och ofta blir vi de som genomför dem senare. Samma sak gäller när vi utvecklar lösningar så tänker vi på att de ska kunna förvaltas, vidareutvecklas och hur driften av dem ska skötas.

Vi söker hela tiden fler duktiga medarbetare som vill jobba i nära samverkan med kunder, kollegor och partners.

Vill du bli en av oss?