Softronic Karriär

Välj att jobba med GoodTech. Ledande teknik som gör gott i samhället

Vi söker alltid fler kollegor som delar vår ambition: att utveckla ledande teknik med ett långsiktigt perspektiv på affärsrelationer och samhällsnytta.

GoodTech är teknik som vässar affärsprocesser och hjälper människor att få snabb och effektiv samhällsservice. Hållbarhetsperspektivet finns med i alla delar, i såväl relationer som i våra lösningars miljöavtryck. Hos oss kan du jobba med allt från AI och automatisering till UX och rationell drift. Som rådgivare grundar vi oss alltid i kundens verkliga behov och vi förväntar oss att du stimuleras av att bidra med dina insikter för att nå den bästa lösningen.

T.E.A.M: Transparens, Entreprenörskap, Ansvar, Mod är våra värderingar eftersom teamet är så viktigt för oss. I teamet arbetar du med dina kollegor proaktivt och lösningsorienterat för att hjälpa kunderna i sin förflyttning. Arbetet och arbetsplatsen ska skapa lust och energi och vi odlar aktivt en kultur där brädspelskvällar, löprundor med kollegor och en fika i solen får ta plats.

Softronic är ett kunskapsföretag. Kompetensutveckling och kunskapsdelning är en prioritet för att vidareutveckla vårt erbjudande och våra förmågor. Kommer du till oss direkt från studierna kan vi erbjuda ett av marknadens bästa trainee-program, Gate 1 som ger dig en flygande start på karriären.

Välkommen till vårt team!

Andela Rajic
För mig så är Softronic den perfekta arbetsplatsen. Alla som arbetar här är väldigt trevliga och hjälpsamma. Jag har lärt mig otroligt mycket på kort tid och verkligen fått känna på hur det är att vara och arbeta som utvecklare. Det finns även stor möjlighet till att utvecklas inom andra områden och att testa på nya tekniker.
Robin Rauséus
I rollen som Junior utvecklare så jobbar jag i ett team som nyutvecklar en webbsida och app till en kund som vill sammankoppla företag med skolor och dess elever för att smidigt kunna erbjuda praktikplatser. Som nyexaminerad blev jag väldigt bra omhändertagen av Softronic och alla kollegor är supertrevliga och hjälpsamma. Jag får lära mig nya saker varje dag och det finns utrymme för att ta ansvar och initiativ, vilket jag uppskattar. Det bästa med att jobba på Softronic är att jag från dag ett känner mig hemma och att det med all kompetens inom företaget känns som att det finns oändliga möjligheter att utvecklas.
Hanna Christensen
Softronic präglas av en öppen och flexibel företagskultur. Det finns stor tilltro till personalen, som anställd blir du sedd och får alla möjligheter att utvecklas i den riktning du vill. Vi är ett stort gäng konsulter med olika kompetenser, vilket skapar stora utvecklingsmöjligheter inom företaget, att testa på något nytt och ständigt utvecklas och utmana sig själv.

Lediga jobb

Intresseanmälan

Våra värderingar T.E.A.M

Transparens
Vi är en platt organisation med högt i tak. Vi respekterar och värderar varandras olikheter, delar med oss av kunskap och är tydliga i vår kommunikation med varandra och kunder.

Entreprenörskap
Vi är också affärsdrivna, snabba och tar oss an komplexa projekt. Vi är nyfikna, proaktiva och håller oss relevanta i en föränderlig värld. Vi är fria att fatta beslut.

Ansvar
Med frihet kommer ansvar. Vi tar eget och gemensamt ansvar för lösningar, leverans och lönsamhet; för oss själva, kunder och varandra.

Mod
Vi uppmuntrar alla att utvecklas och växa i sina roller, ta initiativ och förverkliga idéer. Varje entreprenör vet att inte allt flyger. Det är okej, för idéerna som flyger lyfter oss allihop.

 

Urval av dina förmåner

Friskvårdsbidrag
Hälsokontroller
Kompetensutveckling
Terminalglasögon
Kollektivavtal
Tjänstepension

Prenumerera på Softronics Nyhetsbrev

För dig som är nyfiken på Softronic och vill lära känna oss lite bättre så har vi skapat ett Nyhetsbrev Karriär.

Här får du ta del av lite smått och gott såsom att träffa våra medarbetare, få inbjudningar till olika events vi gör inom rekrytering, se lediga jobb och ta del av vår kultur.

Nyhetsbrevet utkommer ca 4 gånger per år.

Prenumerera här

Vad innebär det att vara konsult på Softronic

Konsultrollen på Softronic innebär att du kommer att arbeta med en eller flera av våra kunder och projekt. Softronic erbjuder en mängd olika typer av uppdrag i flera olika branscher. Du kommer ofta ingå i ett tight team och arbeta nära kunden med ett långsiktigt fokus.

Rollen som konsult innebär att du har en vilja att dela med dig av dina kunskaper och att du gärna tar del av dina kollegors erfarenheter. Du kommer ha tillgång till ca 430 kompetenta kollegor och tillsammans ser vi till att skapa ett familjärt och trevligt klimat med ett livslångt lärande i fokus.

Som konsult är det ditt eget ansvar att driva din egen utveckling. Vi finns där för dig, stöttar och ger dig de verktyg du behöver men det bygger på att du har en egen drivkraft att vilja lära dig och utvecklas. Du kommer ofta ingå i team så det finns många kollegor att fråga och utvecklas tillsammans med. Vi erbjuder interna kompetensnätverk och utbildningar samt externa utbildningar och kurser.

Du kommer tillhöra en konsultgrupp och ett specifikt affärsområde. Tillsammans med din konsultchef diskuterar du din utveckling, drivkrafter och mål. Då vi erbjuder en variation av uppdrag kommer du få kontinuitet i din karriärutveckling och ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor.

För att passa in som konsult hos oss ser vi gärna att du är nyfiken, gillar att ta dig an nya utmaningar och är lyhörd inför att åta dig nya och spännande uppdrag.

Traineeprogram

Vårt traineeprogram Gate1 för IT-konsulter innebär förutom en anställning på Softronic, en utmärkt chans att snabbt få arbeta i riktiga uppdrag med leveranser till kund parallellt med en gedigen introduktionsutbildning. Programmet kommer att vara inriktat på systemutveckling i Microsoft och Javamiljö samt testning. Utbildningen varvas med introduktion till konsultrollen på Softronic.

Gate1 – Traineeprogram på Softronic

Till programmet är vi på jakt efter nyutexaminerade civilingenjörer eller systemvetare. Men inte vilka som helst, vi söker dig som vill göra en karriär och så småningom axla ansvaret som ledare i handling och tanke hos våra kunder och i våra åtaganden. För att bli en av de utvalda måste du ha erfarenhet av systemutveckling och/eller testning (t ex examensarbete, arbeten under studietiden eller projektarbeten). Vidare vill vi att du har bra akademiska meriter.

Traineeprogrammet är förlagt till Stockholm och programmet sker på svenska.

Känns det spännande?

Om du är nyfiken på konsultrollen och sugen på att ständigt sätta dig in i nya problemområden tycker vi att du ska kontakta oss.

Har du frågor hör av dig till Theres Hesselgren-Zaar för mer information.

Gate1-traineeprogram-broschyr-2023

Theres Hesselgren-Zaar