.NET-utvecklare med fokus på GoodTech!

Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Stad: Stockholm

Ansök

I din roll som systemutvecklare kommer du jobba i ett tvärfunktionellt team med innovativa och driftsäkra tekniska lösningar. Syftet med ditt arbete är att förenkla både kunders och slutanvändares arbete och vardag. det vi kallar GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället. GoodTech bidrar till att vässa affärer och samhällsservice med innovation, säkerhet och hållbarhet i alla lösningar.
På Softronic har vi långa åtaganden där vi tar stort ansvar. Våra starka och långa relationer med våra kunder ger möjlighet att få jobba i olika typer av uppdrag vilket skapar variation och möjlighet att ständigt utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
– Samarbeta i ett tvärfunktionella leveransteam, exempelvis genom dagliga standups samt demos och retrospektiv i samband med varje release 
– Utveckla i C# .NET 
– Arbeta med Jira och Confluence som arbetsverktyg 
– Implementera och driftsätta ändringar i både nya- och befintliga tjänster  
– Ha dialog med både kunder, kravställare och dina kollegor i leveransteamet  

Vad vi vill att du har med dig i bagaget
– Högskole- eller universitetsutbildning inom system- och datavetenskap eller motsvarande utbildning   
– Några års arbetslivserfarenhet som utvecklare inom .NET  
– Förmåga att obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift 

Vi ser det som meriterande om du har
– Goda kunskaper om databaser 
– Erfarenhet av relationsdatabaser Microsoft SQL Server 

Som person är du analytisk, noggrann och initiativtagande. Vi ser att du kan säkerställa kvalitet genom förmågan att se till en produkts helhet och inte fastnar på en detaljnivå. Vidare tror vi att du arbetar bra självgående såväl som i team.  

Om Softronic
Vi har en familjär organisation som värdesätter balans mellan arbete och fritid. Hos oss finns möjlighet att jobba med GoodTech – ledande teknik som gör gott i samhället! Vi drivs av vår värdegrund TEAM – Transparens, Entreprenörskap, Ansvar och Mod eftersom teamet är så viktigt för oss. I teamet jobbar vi proaktivt och lösningsorienterat för att hjälpa kunderna i sin förflyttning.

Arbetet och arbetsplatsen ska skapa lust och energi och vi odlar aktivt en kultur där brädspelskvällar, löprundor med kollegor och en fika i solen får ta plats. 

Vad erbjuder vi dig?
 – En arbetsplats som värdesätter livsbalans där vi satsar på gemenskap, kunskapsdelning och kompetensutveckling
 – Kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag m.m.
 – Arbete i projektform 
 – Brett utbud av aktiviteter

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Monica Lindén på tfn 0736 75 11 00 alt monica.linden@softronic.se