Softronic AB levererar drift och övervakningstjänster till allabolag.se

IR Nyheter | 2 maj 2012

UC allabolag AB har efter upphandling valt att outsourca sin drift av den populära tjänsten allabolag.se till Softronic AB.

UC allabolag AB driver www.allabolag.se, som är Sveriges mest populära tjänst för alla som vill få information om Sveriges bolag. På allabolag.se får du till exempel information om bolagets omsättning, årsresultat, bransch, styrelse och adress. Du kan också köpa en kreditupplysning från UC eller hämta de senaste årens årsredovisningar.

Softronic AB har i sitt drifterbjudande en centraliserad servicedesk med hög säkerhet och tillgänglighet genom redundans över flera drifthallar. Många kunder i olika branscher använder vår populära drift och servicedesk tjänst. ”Vi är jätteglada över att få vara leverantör till allabolag.se då vi har en historik till UC AB som förvaltningspartner med vårt erbjudande Förvaltningsfabriken säger Anders Eriksson, VD och grundare av Softronic AB”

”Vi på UC allabolag AB behöver en driftpartner då vi ser att vår populära tjänst växer och vi har mycket trafik som kräver mycket av vår tekniska miljö. Efter noga utvärdering har vi valt att arbeta med Softronic AB som har stor erfarenhet inom driftområdet säger Bodil Nelsson, VD för UC allabolag AB”

Om UC allabolag AB (www.allabolag.se)
UC allabolag AB är ett dotterbolag till UC AB och driver den annonsfinansierade tjänsten www.allabolag.se. Allabolag har på kort tid blivit en av Sveriges mest besökta och välrenommerade sök-siter. Vi presenterar alltid den senast uppdaterade företagsinformationen från Bolagsverket, Skatteverket, SCB och UC.

Om Softronic AB (www.softronic.se)
Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har cirka 450 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland.

 

För mer information om Softronic AB kontakta:
Anders Eriksson
, VD
Tel: +46 8 51 90 90 00

 

För mer information om UC allabolag AB (www.allabolag.se)
kontakta:

Bodil Nelsson, VD
Tel + 46-8-670 92 19

 

För mer information om våra drifttjänster kontakta:
Claes Brikell
Tel: +46 8 51 90 90 00
claes.brikell@softronic.se

Release