Softronic bygger nytt intranät åt A-Train

IR Nyheter | 22 aug 2014

A-Train äger och driver snabbtåget Arlanda Express vilken trafikerar sträckan mellan Stockholm City och Arlanda Flygplats. A-Train har även projekterat och byggt Arlandabanan. A-Train har genom åren vunnit flertalet utmärkelse för bl.a. punktlighet, nöjda kunder och bästa kundservice bland snabbtågen i en internationell jämförelse. Över 50 miljoner resenärer har rest Arlanda Express från starten 1999. Arlanda Express har cirka 180 medarbetare.

”Vår personal är i ständig rörelse och i stort behov av dagliga uppdateringar av intern information. Därför är det viktigt att vårt nya intranät är utvecklat enligt ”Mobile First” och har användaren i fokus. I tuff konkurrens valde vi Softronic för att utveckla vårt nya intranät. Softronic har på kort tid satt sig in i hur vi jobbar och har varit mycket lyhörda på de krav och önskemål vi har på vårt nya intranät”, säger Matts Bergmark, IT-chef hos A-Train AB.

”Vi är mycket stolta att bli valda som leverantör och ser fram emot ett långt samarbete tillsammans med A-Train och Arlanda Express. Softronic har lång branscherfarenhet med liknande projekt och inte minst projekt med EPiServer som plattform”, säger Anders Eriksson, VD hos Softronic AB.


För mer information kontakta:
Anders Eriksson VD, Softronic AB (Publ)
anders.eriksson@softronic.se
tel: +46 8 5190 9000

Victor Iosif, Affärsutvecklingsansvarig, Softronic AB
victor.iosif@softronic.se,
tel.: +704 24 20 88


Om Softronic

Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Arjeplog, Överkalix, Danmark och Estland. Hemsida: www.softronic.se

Pressmeddelande (PDF)