Microsoft 365 (M365)

Microsoft | Molntjänster | Systemlösningar

Vill ni effektivisera er IT miljö och få en modern och säkrare plattform för era medarbetare? Vill ni underlätta samarbete, delning och möten inom bolaget eller externt? Vill ni höja er säkerhet för era medarbetare? Oavsett vad ni vill åstadkomma så är Microsoft M365 tjänsterna för er.

Microsoft 365 (M365)

Vill ni effektivisera er IT-miljö med en modern och säker plattform? Vill ni underlätta samarbete, delning och möten inom bolaget och externt?  Vill ni höja säkerheten för era medarbetare? Oavsett vad ni vill åstadkomma så är Microsoft M365 tjänsten för er.

M365 är ett rejält kliv in i en säker digitalisering och bygger vidare på Microsofts klassiska produkter som Word, Excel och Powerpoint men adderar många nya möjligheter för samarbete som Teams och dokumentdelning samt kontroll över datorer, telefoner och programvaror.

M365 har också inbyggd säkerhet som ger er information, medarbetare och utrustning ett skydd i världsklass både på kontoret och på distans.

Softronic hjälper er med införande och förändring

Även om M365-tjänsterna är enkla att använda är tjänsteutbudet stort och under ständig förändring, vilket kan vara svårt att få grepp om hur alla tekniker, plattformar och licensmodeller bäst passar just er organisation och hur de ska konfigureras.

För er som funderar över M365 eller bara helt enkelt inte kommit igång så rekommenderar vi att börja med vår Proof of Concept. Genom en PoC får ni bland annat en kartläggning över nuläget, ni får stöd och råd kring vilka delar att börja med samt vilken teknik som är bäst lämpad för er. Slutligen får ni en rekommendation om hur just er organisation skulle kunna gå vidare.

För er som redan kommit igång med M365, men vill dra full nytta av allt som ingår så kan vi hjälpa er att komma vidare med stöd och rådgivning. Vi kan med vår expertis guida er vilka tjänster ni bör använda utifrån de behov och krav som finns på just ert företag.

Tveka inte att kontakta Mattias Lindström, mattias.lindstrom@softronic.se så berättar vi mer om hur vi specifikt kan hjälpa er!

Låt oss maximera er nytta med M365

Genom att anlita Softronic får ni en trygg och smidig resa mot framtidens arbetssätt. Tillsammans ser vi till ni får en modern och säker plattform för er IT miljö som era medarbetare kommer tycka är enkel och effektiv att nyttja.

Med Softronic får ni över 35 års samlad kompetens och erfarenhet från en mängd branscher där vi implementerat kompletta IT-lösningar för en mängd samhällskritiska funktioner.

Vi har funnits länge och vi kommer fortsätta finnas kvar och bistå er i framtiden. Låt därför våra M365 specialister se till att maximera nyttjandet av er M365 miljö på ett tryggt och säkert sätt.

 

Just nu – erbjudande utbildning i Teams – läs mer här!

Kontakta mig ang. Power Platform

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så snart vi kan!

Fredrik Berglund

Produkter