Microsoft Dynamics NAV – Business Central Affärssystem

Affärssystem | Microsoft | Systemlösningar | Verksamhetsutveckling

Effektiva processer är avgörande för att lyckas på en konkurrensutsatt marknad. Har din verksamhet vad som krävs för att växa under kontrollerade former? Softronic är en av Sveriges mest erfarna Microsoft Dynamics NAV partner.

Softronic förstår vår verksamhet på djupet och hjälper oss att trimma våra processer.

Mikael Lundström, IT-chef på Polarbröd

Microsoft Dynamics NAV – Business Central Affärssystem

Softronic är en av Sveriges mest erfarna Microsoft Dynamics NAV partner. I mer än 20 år har vi hjälpt kunder med införande av Microsoft Dynamics NAV-Business Central. Med Microsofts gedigna teknologi i grunden ser vi till att affärssystemet svarar upp mot verksamhetens nuvarande behov och kommande utmaningar.

Softronic är en unik partner inom NAV och BC-världen som tar totalansvar, vi agerar gärna ”One Stop Shop”. Kunden står i centrum och kan erbjudas EN kontaktyta för sina IT-tjänster. Detta brukar vara mycket uppskattat av kunder vilka önskar ett totalansvar för sin IT.

Softronic består av samverkande enheter där vi inom Affärssystem har ett tätt samarbete med övriga enheter. Vi erbjuder våra NAV och Business Central-kunder driftjänster i MS Azure eller i Softronics drifthallar, molntjänster, integrerade Microsoft Dynamics CRM-lösningar, integrerade Magento Webshoppar, EDI-lösningar, Design, AI (Artificiell Intelligens) och BI-verktyg.

Vi implementerar system baserade på Microsoft Dynamics 365 där Business Central med tillhörande Add-On lösningar är centrala. Grunläggande paket till skräddarsydda lösningar erbjuds, klicka på ikonerna nedan och läs mer om våra erbjudanden.

Testkör Microsoft Dynamics 365 Business Central  i vår demomiljö eller boka ett personligt möte. Skicka ett mail till BC@SOFTRONIC.SE med kontaktuppgifter och vi återkommer med inloggningsuppgifter eller förslag till ett personligt möte.

Välkomna till Softronic Affärssystem!

Kontakta oss via formuläret nedan!

Jag vill veta mer om era erbjudanden.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.