Virtuella agenter

AI

Med Virtuella agenter, drivna av Generativ AI och Conversational AI, kan vi på Softronic förbättra och effektivisera ert företags interna- och externa support inom de flesta områden. Dessa avancerade ”chatbotar” optimerar hanteringen av tekniska specifikationer, manualer och policydokument.

Med Virtuella agenter, drivna av Generativ AI och Conversational AI, kan vi på Softronic förbättra och effektivisera ert företags interna- och externa support inom de flesta områden. Dessa avancerade ”chatbotar” optimerar hanteringen av tekniska specifikationer, manualer och policydokument.

Genom att tillhandahålla snabb, exakt information 24/7, förbättrar de inte bara effektiviteten utan även användarupplevelsen, vilket markerar en ny era av automatiserad service och informationsförmedling.

Hur kan du effektivisera och optimera hanteringen av dina kunder- eller anställdas frågor för att minimera tidsåtgången och maximera produktiviteten för både kunder och anställda?

Lösningen är att skapa en Virtuell Agent på er egna data.

När du besitter en omfattande samling av data, antingen i form av filer, en databas, eller på en webbsida, har du en gyllene möjlighet att skapa en kraftfull och intuitiv virtuell agent. Denna AI-drivna assistent kan dra full nytta av din befintliga data för att erbjuda svar och lösningar genom en naturlig och engagerande dialog. Tack vare avancerad prompt engineering och data design kan dessa agenter förstå och navigera i komplex information, vilket möjliggör för dem att interagera med användare på ett sätt som känns både personligt och direkt relevant.

Denna anpassningsbara teknologi sträcker sig dock långt bortom att bara svara på frågor. Genom integration med andra system och automationsprocesser kan den virtuella agenten utföra en rad olika uppgifter, vilket ytterligare förbättrar produktiviteten och effektiviteten inom din organisation. Vare sig det handlar om att hantera kundförfrågningar, boka möten, eller tillhandahålla realtidsuppdateringar, kan din virtuella agent skräddarsys för att möta specifika behov och arbetsflöden.

Integrationen av en virtuell agent erbjuder flexibilitet i dess tillämpning. Den kan exempelvis vara en del av din organisationens interna kommunikationskanaler, som Microsoft Teams, där den kan assistera medarbetare med snabb tillgång till information och resurser. Alternativt kan agenten placeras på din externa webbsida, där den blir en första kontaktpunkt för kunder, guidar dem genom din webbplats och besvarar frågor dygnet runt.

Som experter på prompt engineering och datadesign kan vi försäkra att din virtuella agent inte bara blir en funktionell del av din verksamhet, utan en integrerad partner som kontinuerligt förbättrar kommunikationen och informationsflödet inom din organisation.

Intresserad? Låt oss hjälpa dig!

För mer information eller för att starta ditt projekt, kontakta:

Tommy Paanola
Filip Alberts

Kontakta mig ang. Virtuella Agenter

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så snart vi kan!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Tommy Paanola