Affärssystem för livsmedelsbranschen

Affärssystem | Microsoft | Systemlösningar

Softronic erbjuder unika affärsystemslösningar för livsmedel baserade på Microsoft Dynamics 365-plattform. Det är det självklara valet för företag som producerar, bearbetar eller handlar med livsmedel.

Affärssystem för livsmedelsbranschen

Skräddarsydd lösning för att det behövs

Softronic erbjuder unika affärsystemslösningar för livsmedel baserade på Microsoft Dynamics 365-plattform. Det är det självklara valet för företag som producerar, bearbetar eller handlar med livsmedel. Den unika funktionaliteten uppskattas även av andra verksamheter med produktion eller handel där det finns höga krav på spårbarhet och kontroll genom flödet.

De standardiserade affärssystem som finns på marknaden erbjuder en bra grund för de flesta verksamheter men kan inte förväntas uppfylla de specifika behov som finns för en viss bransch. Även med anpassningar, plugin-program eller enskilda tillägg kommer det sannolikt inte tillhandahålla alla de funktioner som behövs för att stötta verksamheten och skapa förutsättningar för att växa. Risken är också stor att en sådan lösning blir en sammansättning av olika produkter som på sikt inte är fullt kompatibla med varandra, vilket kan skapa utmaningar och en kostsam framtida förvaltning.

Unik funktionalitet

För att förstå behoven hos de som producerar eller handlar med mat och dryck krävs stor branschkunskap och erfarenhet från flera olika verksamheter. Softronic och Aptean har byggt upp denna kompetens över tid och valt att satsa på produkter som tillgodoser behoven som är unika just för livsmedel. Med Food & Beverage ERP får ni ett skräddarsytt stöd för er verksamhet från en leverantör som känner branschen.

Genom att implementera Food & Beverage ERP ges helt nya möjligheter till att arbeta med spårbarhet, automatisering, regelefterlevnad, rapportering och användarna har tillgång till verksamhetskritiska data i realtid. Affärssystemslösningen ger en mycket god kontroll över allt från leveranskedja, partnerrelationer till ekonomiska siffror.

Läs mer om funktionerna i Aptean på vår produktsida! 

Vikten av att förstå branschens affärsmodeller och utmaningar

Genom åren har vi blivit experter på både mat och IT vilket gjort det möjligt för oss att etablera en särskild relation med livsmedelsföretag, förstå deras behov och erbjuda lösningar på deras vardagliga utmaningar.

Softronic har arbetat med Microsofts affärssystem sedan 1990-talet och på så sätt byggt upp kompetens och erfarenhet under lång tid. Vi är sedan många år tillbaka Microsoft Gold ERP Partner och har guldstatus även inom flertal andra områden.

Under 2000-talet beslutades om en satsning just på livsmedelsområdet och vi etablerade då ett partnerskap med Schouw Informatisering för att kunna tillhandahålla produkten Foodware, numera Aptean Food & Beverage ERP, till våra kunder.

Vi på Softronic har inte bara koll på IT generellt eller vad Microsofts och Apteans produkter kan göra utan även kunskap om hur den svenska marknaden fungerar och de behov som finns hos företag som försörjer svenska folket med mat och dryck. Inom affärssystemsområdet erbjuder vi allt från analys, förstudier och införandeprojekt till olika driftslösningar, användarsupport och vidareutveckling.

Teknik byggd för framtiden

Med Food & Beverage ERP erbjuder vi en framtidssäkrad lösning som skapar förutsättningar för er verksamhet att hantera de förändringar som kan komma. Samarbetet med Microsoft innebär att när deras system utvecklas och förbättras så gör våra lösningar det också. Genom att använda de fördelar som Microsoft-plattformen erbjuder får både vi själva och våra kunder tillgång till framtida tekniska framsteg.

Som enda partner och återförsäljare av Aptean Food & Beverage ERP i Sverige har vi på Softronic byggt på oss kompetens och erfarenhet för att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda, effektiviserande system. Det är med glädje vi tillsammans fortsätter resan upp i molnet och djupare in i Dynamics 365-världen. Vi är onekligen stolta över att kunna erbjuda marknadens bästa livsmedelslösning.

Läs gärna mer om Microsoft Dynamics 365 Business Central, som är en huvudkomponent i Aptean Food & Beverage ERP, vår Business Central erbjudandesida eller hos Microsoft.

 

Kontakta oss via formuläret nedan!

Jag vill veta mer om era erbjudanden.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.