Drift

Drift | Molntjänster

Softronic erbjuder möjligheten att köpa IT-drift som tjänst vilket gör det möjligt för kunderna att lättare hänga med i den snabba IT-utvecklingen. Drift är den del av IT-verksamheten som ser till att organisationens IT-system och tjänster fungerar korrekt och säkert genom att hantera nätverk, servrar, övervakning, backup, användarsupport och säkerhet.

Drift är den del av IT-verksamheten som ser till att organisationens IT-system och tjänster fungerar korrekt och säkert genom att hantera nätverk, servrar, övervakning, backup, användarsupport och säkerhet. Det är en avgörande funktion för att stödja organisationens verksamhet och säkerställa dess effektivitet och tillförlitlighet.

Idag krävs det en kombination av teknisk expertis, säkerhetsmedvetenhet, agilitet och förmåga att hantera komplexitet för att möta affärsbehov och leverera pålitliga IT-tjänster.​ Digitaliseringen sker snabbt och idag kan nästan ingen verksamhet klara sig utan molntjänster. ​

Softronic erbjuder möjligheten att köpa IT-drift som tjänst vilket gör det möjligt för kunderna att lättare hänga med i den snabba IT-utvecklingen.

Kontakta oss för att få veta mer.

Henrik Pettersson
Christer Samuelsson

Säker hybrid Drift med Azure

  • Private Cloud + Public Cloud = Hybrid Cloud
  • Enhetlig hantering och övervakning
  • Säker tillgänglighet och efterlevnad
  • Optimering av kostnader
  • Processer och support 24/7
  • Möjliggör flexibel applikationsutveckling och distribution
  • SOC 24/7 baserat på MS Sentinel

Azure speedstart

Azure Speedstart är skräddarsydd för att hjälpa företag att optimera sin IT-infrastruktur med Azure.

Genom djupgående analys och expertinsikter identifierar vi möjligheter till kostnadsbesparingar och prestandaoptimering. Softronic visar er vägen till en framtidssäkrad och effektiv molnlösning!

Vi levererar en rapport som inkluderar en översikt över er befintliga infrastruktur, en kostnadsbild vid förflyttning till Azure, identifierade risker och möjligheter, omfattning av migrerings- och transformationsprojekt samt förslag på nästa steg.

Vi har managerade tjänster såsom Managed Azure, Managed M365 för att stötta och ta hand om våra kunders miljö i molnet.

 

Kontakta mig ang. Softronics Driftstjänster

Jag vill gärna ha mer information.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.