Malmö: Trendfrukost med Softronic och Castra

Malmö: Snacka trender med oss – AI, Machine Learning och IOT

Nu är det dags för vårt Malmökontor att tillsammans med Castra bjuda in till Trendfrukost.

Vi inleder morgonen med en kort introduktion av Softronic samt vår samarbetspartner Castra. Därefter kommer Softronics chefsarkitekt Tomas Wiiand inspirera oss kring trenderna inom AI, Machine Learning, IoT, Augmented intelligence och digital etik. 

Tomas reder ut vad som är vad och belyser på vilket sätt dessa trender påverkar producenter, tjänster, verksamheter och vårt sätt att organisera oss.

Under frukosten kommer vi prata om:

  • Artificiell intelligens
  • Augmented intelligence
  • IoT och autonoma ting
  • Digital etik

Det har snabbt blivit en konkurrensfördel att ta in ny teknik som exempelvis AI i sin organisation. Har du råd att inte ta del av de senaste teknologierna?

Tid och plats:

Onsdagen den 11 december kl. 8:30-10:30, Studio MeetingPoint, Nordenskiöldsgatan 24, Malmö. Konferensrum View

  • 08:30-09:00 Frukost
  • 09:00-10:00 Föreläsning
  • 10:00-10:30 Frågor, efterföljande diskussioner och mingel

OSA:

Anmäl dig senast den 4 december genom att fylla i formuläret.

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Kontakt:

Har du frågor är du välkommen att kontakta Gea Alsterberg på telefon:+46 709 343 461 eller gea.alsterberg@softronic.se

 

Om föreläsaren:

Thomas Wiiand


Tomas Wiiand kommer att presentera sin syn på trender i omvärlden och jobbar som chefsarkitekt på Softronic. Han har arbetat med arkitektur i över 20 olika verksamheter och sammanhang.

Tomas har varit verksam inom IT branschen i 30 år och har arbetat med hela spannet inom IT och affärsutveckling såsom IT strategi och koppling från verksamhetsutveckling och affärsmål ner till teknisk projektledning och lösningsarkitektur för utvecklingsprojekt.

 

 

Om Castra:


Castra är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar där alla våra medarbetare har möjlighet till delägande. Vi erbjuder seniora konsulter inom verksamhetsutveckling, IT och industri. Våra konsulter är experter på att strategiskt planera, leda och genomföra utveckling av IT som stöd för verksamheten. Castra har sedan starten 2012 haft en stark tillväxt på samtliga orter, i år passerade vi 150 anställda. Vi har en rad egna avtal inom både privat och offentlig sektor. Vårt mål är att vara en snabbfotad samarbetspartner som ger våra konsulter bäst förutsättningar för att kunna göra ett fantastiskt jobb hos våra kunder. Läs mer här: https://www.castra.se/

 

Om Softronic:
Softronic erbjuder ett brett utbud av IT- och managementtjänster med ett helhetsansvar för kundens behov. Vi kallar det IT-partnerskap. Vi har som specialitet att ta långsiktigt ansvar i allt från fastprisprojekt till mångåriga outsourcingåtaganden. De flesta av våra kunder har varit kvar i tiotals år och de ger mycket bra betyg i kundnöjdhetsundersökningar. Vi är som bäst när kunden behöver en konsult som är både rådgivare och leverantör. Det ställer stora krav på oss men det ger kunden ett betydande mervärde.

Företaget har vuxit från fem anställda 1984 till ca 450 anställda och är sedan 1998 noterat på Stockholmsbörsen.